Cyberpunk 2077-ontwikkelaar beschrijft problemen met automatisch opslaan, waarbij ‘verkeer’ als reden wordt genoemd

Cyberpunk 2077-ontwikkelaar beschrijft problemen met automatisch opslaan, waarbij ‘verkeer’ als reden wordt genoemd

Cyberpunk 2077 Het is weer aan het werk, schat. CD Projekt Red’s recente release van een uitbreiding voor hun futuristische RPG, Phantom Liberty, heeft geleid tot een aanzienlijke toename van de algehele populariteit van Cyberpunk. Fans keren terug naar Night City voor nieuwe content, van Solomon Reed tot de verbeteringen die de gratis 2.0-update in de game heeft aangebracht. Helaas betekent de plotselinge toestroom van zowel oude als nieuwe spelers dat er onvermijdelijk problemen zullen komen. CD Projekt Red heeft zojuist een hiervan uitgelegd, en vertelt waarom de automatische opslagprocessen niet correct synchroniseren.

De Cyberpunk 2077-ontwikkelaar wijst op het succes van de nieuwe uitbreiding en zegt: “Nu duizenden spelers zich bij Phantom Liberty aansluiten, zien we veel verkeer op de Cross Progression-backend.” CD Projekt Red merkt verder op dat fans “tijdelijke vertragingen bij het automatisch opslaan van synchronisatie kunnen ervaren.” Automatisch opslaan lijkt de enige opslag te zijn die op dit moment problemen vertoont, waarbij de ontwikkelaar schrijft dat handmatige opslag, snelle opslag en point-of-no-return-opslag “gewoon zullen blijven synchroniseren.”

Gezien de recente 2.0-update voor de RPG en natuurlijk Phantom Liberty zijn de problemen met automatisch opslaan begrijpelijk. Het enorme aantal Cyberpunk 2077 Steam-spelers op dit moment is bijna onvoorstelbaar, waarbij de game meer dan drie keer zoveel spelers heeft als de Bethesda Starfield-gigant. De onlangs bijgewerkte game van CD Projekt Red heeft ook de top van de andere hitlijsten van Valve bereikt, waarbij Cyberpunk 2077 de bestseller op Steam is.

Zoals beschreven in onze Phantom Liberty-recensie zorgt de combinatie van unieke nieuwe personages en een gewaagd verhaal voor opnieuw een onvergetelijke CD Projekt Red-ervaring. Bovendien hebben we nu zowel Idris Elba als Keanu Reeves in de hoofdrol in Cyberpunk 2077. De opname van zulke geliefde gezichten maakt de hype reëler en de recente stijging van de game in de Steam-hitlijsten begrijpelijker.

READ  Stardew Valley verandert in Cookie Clicker in dit ontspannende nieuwe landbouwsimulatiespel

Gelukkig kan het huidige probleem van het niet correct synchroniseren van automatisch opgeslagen bestanden gemakkelijk worden vermeden en doet dit geen afbreuk aan de populariteit van Cyberpunk 2077. Als dit gevolgen voor je spel heeft, gebruik dan gewoon handmatig opslaan totdat je merkt dat automatisch opslaan weer normaal werkt. Zo kom je zonder problemen door Night City en het nieuwere, donkerdere Dogtown.

Als je momenteel van Phantom Liberty geniet en nieuwe manieren wilt om je game op te fleuren voordat er andere contentupdates plaatsvinden, bekijk dan zeker enkele van onze favoriete Cyberpunk 2077-mods. Als alternatief kunt u onze uitgebreide handleiding over de beste pc-instellingen voor Cyberpunk 2077 doorbladeren als u problemen met de framesnelheid ondervindt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *