Maakt Netflix downloaden onmogelijk op Windows? Dit is wat er gebeurt

Maakt Netflix downloaden onmogelijk op Windows?  Dit is wat er gebeurt

Als je weet dat je ergens heen gaat waar geen (goede) internetverbinding is, kun je je series downloaden van Netflix. Het lijkt erop dat Netflix dit op een aantal apparaten gaat uitschakelen.

De YouTube-downloadfunctie heeft bijvoorbeeld tijdens de vlucht al veel verveling bespaard. Voordat ik vertrek, download ik de series en films die ik wil bekijken, zodat ik ze kan bekijken zonder toegang tot internet.

Wordt de download verwijderd uit de Netflix-app voor Windows?

Op

Binnenkort beschikbaar: een nieuwe ervaring voor Windows-apps. Update omvat toegang tot live-evenementen, compatibiliteit met door advertenties ondersteunde abonnementen en meer! Downloads worden niet langer ondersteund, maar u kunt tv-programma's en films offline blijven bekijken op een ondersteund mobiel apparaat.

Hierdoor wordt de gebruiker geïnformeerd dat de nieuwe app binnenkort beschikbaar zal zijn. Dit zal nieuwe functies hebben, waaronder nieuwe abonnementstoegang met advertenties. Het is de laatste zin van deze brief die stof doet opwaaien. Er staat duidelijk vermeld dat je de nieuwe applicatie voor Windows niet meer kunt downloaden. Het bericht verwijst u naar de mobiele app op uw tablet of smartphone.

Er zijn tegenstrijdige berichten over dit onderwerp. Een andere gebruiker zegt dat hij hetzelfde bericht heeft ontvangen, maar zonder het gedeelte over downloads.

READ  Samsung Galaxy S21 FE en S20 FE ontvangen de update van december

wat is er aan de hand?

Er zijn verschillende scenario's mogelijk. Het kan een fout zijn die snel wordt hersteld, maar het blijft een vreemde melding. Een andere verklaring zou kunnen zijn dat het pop-upvenster met een melding over downloads alleen verschijnt voor gebruikers die al iets hebben gedownload met de applicatie voor Windows. Hopelijk hebben we daar binnenkort een verklaring voor.

Mis niets, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *