macOS Big Sur 11.0.1 bèta bevat verwijzingen naar 3 niet-uitgebrachte Macs vóór Apple Silicon

Apple gisteren heeft de eerste ontwikkelaarsbèta uitgebracht van macOS Big Sur 11.0.1, ondanks het feit dat macOS 11 Big Sur nog niet beschikbaar is voor het grote publiek. De eerste bèta Big Sur 11.0.1 richt zich voornamelijk op bugfixes en prestatieverbeteringen nieuwe wallpapers, maar er zijn ook verwijzingen naar drie niet-uitgebrachte Macs die in de update zijn opgenomen.

In de map / System / Library in macOS bevat Apple een verscheidenheid aan bundelbestanden om verschillende Mac-modellen te identificeren. Zo zijn er bestanden gerelateerd aan de 16 inch MacBook Pro, de 2020 13 inch MacBook Pro en de 2020 27 inch iMac. In feite, deze dossiers waren een van de eerste indicaties dat er in 2019 een nieuwe 16-inch MacBook Pro onderweg was.

In de eerste bèta van macOS Big Sur 11.0.1 zijn er hier twee gloednieuwe bestanden die verwijzen naar twee niet-uitgebrachte Macs. Er is ook een ander bestand dat aanwezig was in de 10e bèta van macOS 11 Big Sur, maar dat bleef tot nu toe onopgemerkt. De nieuwe bestanden die alleen aanwezig zijn in macOS Big Sur zijn:

  • MacHardwareTypes-2020f.bundle
  • MacHardwareTypes-2020g.bundle
  • MacHardwareTypes-2020h.bundle

De nieuwe bestanden waren eerst gemarkeerd door HarckerTech op Twitter.

Voor extra context, de MacHardwareTypes-2019f.bundle en MacHardwareTypes-2020d.bundle -bestanden vertegenwoordigen de 16-inch MacBook Pro, terwijl de MacHardwareTypes-2020a.bundle is voor de 2020 MacBook Air, en de andere bestanden verwijzen naar de 2020 iMac en de 2020 13-inch MacBook Pro.

Helaas kunnen we geen informatie vinden over de specifieke nieuwe Macs die de nieuwste bestanden vertegenwoordigen, maar ze voegen nog meer brandstof toe aan het vuur dat er ergens in november nieuwe Apple Silicon Macs komen. Hypothetisch zou het kunnen suggereren dat we drie nieuwe Macs kunnen verwachten, maar het is ook mogelijk dat verschillende bundelbestanden allemaal betrekking hebben op hetzelfde model.

READ  NVIDIA's volgende generatie Ampere GeForce RTX 3090 is een BEEST met drie slots!

Momenteel geven geruchten aan dat Apple een speciaal evenement op 17 november om zijn nieuwe Apple Silicon Mac-hardware aan te kondigen. Apple heeft zich onlangs geregistreerd een handvol nieuwe Macs bij de Euraziatische Economische Commissie deze maand, wat een betrouwbare indicator blijkt te zijn van Apple-producten die binnenkort gelanceerd zullen worden.

Zoals we gisteren hebben opgemerkt, is het zeer waarschijnlijk dat Apple de openbare release van macOS Big Sur 11.0 opslaat totdat het de Apple Silicon-aankondigingen heeft gedaan in een poging lekken te voorkomen. Dit is vergelijkbaar met waarmee het is gedaan iOS 14.1 en de iPhone 12 eerder deze maand.

Er gaan momenteel geruchten de ronde over wat te verwachten van de eerste Apple Silicon Mac. Een eerder rapport suggereerde dat een van de eerste ARM-aangedreven Macs een vernieuwde versie zal zijn van de 12-inch MacBook, maar andere rapporten hebben aangegeven dat de eerste Apple Silicon Mac een 13-inch MacBook Pro of misschien zelfs een nieuwe 24-inch iMac.

Lees verder:

FTC: We gebruiken automatische affiliate-links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Written By
More from Lesley Curry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *