Madhya Pradesh-vrouw misbruikt nadat ze ex-congresleider om BJP-switch had gevraagd

NDTV News

De 19-jarige vrouw beweerde dat vulgaire opmerkingen over haar waren gemaakt (representatief)

Indore:

De politie van Madhya Pradesh heeft een zaak aangespannen tegen vier mannen die beschuldigd werden van vulgaire opmerkingen over een vrouw die Tulsiram Silawat confronteerde, een voormalige congresleider die van het schip sprong om lid te worden van de BJP en nu kabinetsminister is.

De heer Silawat was een van de 22 ex-congres-MLA’s die partij koos voor Jyotiraditya Scindia, een hoge partijleider van bijna twee decennia, en liep over naar de BJP. Het massale aftreden veroorzaakte de val van de door het Kamal Nath geleide congresregering in maart.

De voormalige congresleider had een functie in Indore toen klager, een 19-jarige vrouw, hem ondervroeg over ontheffingen voor leningen aan boeren en de duidelijke omschakeling van Scindia in standpunten over dit onderwerp.

In een video van de confrontatie is ze te horen aan de heer Silawat: “Ik wil één ding vragen. Je was eerder in het congres en werd plotseling lid van de BJP. Je veroorzaakte de ineenstorting van een goede regering. Hoe voel je je?”

Meneer Silawat kan horen dat hij verbonden bleef met de problemen van de mensen omdat hij tussen hen zat,

De jonge vrouw drukt haar punt naar huis en zegt: “We praten over boeren. Een paar dagen geleden tweette uw (leider) Jyotiraditya Scindia dat (tijdens de ambtsperiode van de regering van Kamal Nath) de leningen van veel boeren werden kwijtgescholden. Toen zei hij plotseling plotseling geen lening van boeren is kwijtgescholden “.

READ  Het verhaal van Cyberpunk 2077 zal "iets korter" zijn dan The Witcher 3 na "klachten" van spelers

Ontheffing van leningen is een controversieel onderwerp geweest in Madhya Pradesh.

De regering van Kamal Nath had beloofd in twee fasen boerenleningen tot Rs 50.000 te vereffenen voor 32 lakh-boeren. Maar voordat deze regeling kon worden uitgevoerd, viel zijn regering.

De BJP heeft boeren die geen vrijstelling hebben gekregen, aangespoord om zaken aan te spannen tegen de regering van Kamal Nath.

De jonge vrouw die Tulsiram Silawat confronteerde en in ruil daarvoor werd misbruikt en lastiggevallen op sociale media, had een zaak ingediend bij het politiebureau van Lasore in Indore. De verdachten zijn geïdentificeerd als Basant Panchal, Umesh Prajapati, Manoj Sharma en Pranay Kumar.

Written By
More from Max Mcgee
Deze game voegt toe wat altijd ontbrak in tennis: teleportatie en bullet-time
Als het gaat om virtueel tennis, heb ik twee belangrijke referentiepunten: tennis...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *