Maharashtra-man besproeid met ontsmettingsmiddel op geslachtsdelen door baas over kosten voor vergrendeling: politie

Maharashtra-man besproeid met ontsmettingsmiddel op geslachtsdelen door baas over kosten voor vergrendeling: politie

Nader onderzoek is gaande. Tot dusver is er geen arrestatie verricht (representatief)

Pune:

Een 30-jarige man zou zijn ontvoerd en gemarteld door drie mannen, waaronder zijn werkgever, in Kothrud in Maharashtra vanwege een financieel geschil over het verblijf van het slachtoffer in Delhi op het geld van het bedrijf tijdens de sluiting, zei de politie zondag.

Hoewel het vermeende incident plaatsvond op 13 en 14 juni op het kantoor van de firma, werd een FIR pas op 2 juli ingediend bij het politiebureau van Paud, zei een ambtenaar.

Klager werkte vroeger als manager van het bedrijf dat tentoonstellingen van schilderijen van kunstenaars organiseert, zei hij.

Hij was in maart voor wat officieel werk naar Delhi gegaan, maar kwam daar vast te zitten vanwege de door het coronavirus veroorzaakte afsluiting, zei hij.

De klager verbleef in een lodge in Delhi en besteedde het geld dat zijn kantoor hem had gegeven, zei de ambtenaar.

“Nadat hij op 7 mei in Pune was teruggekeerd, vroeg de werkgever van klager hem om 17 dagen in quarantaine in een hotel te blijven. Omdat hij geen geld had, hypotheekde hij zijn telefoon en bankpas voordat hij uitcheckte,” zei hij onder verwijzing naar de FIR.

Op 13 juni eisten de eigenaar van het bedrijf en zijn assistent geld dat door de klager was uitgegeven en bonden hem in een auto, zei de functionaris.

‘Ze brachten hem naar het kantoor van de firma waar hij werd opgesloten. De eigenaar en twee anderen hebben hem geslagen en zijn lichaamsdelen besmet,’ zei de ambtenaar.

READ  Final Fantasy-fans zijn verdeeld over het vervolgverslag van de serie

Ze hebben hem later vrijgelaten, zei hij. Klager werd opgenomen in een privéziekenhuis en diende donderdag een FIR in.

Nader onderzoek is gaande. Tot dusver is er geen arrestatie verricht.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *