Nieuwe look Bryson DeChambeau breekt door om te winnen bij Rocket Mortgage

Nieuwe look Bryson DeChambeau breekt door om te winnen bij Rocket Mortgage

DETROIT – Bryson DeChambeau kreeg het resultaat waarnaar hij op zoek was door zijn lichaam te transformeren.

Met verbluffende ritten en wat koppelingsputts won DeChambeau de Rocket Mortgage Classic zondag met drie slagen voor zijn eerste overwinning van het seizoen en de zesde overall.

DeChambeau schoot een 7-under 65 bij Detroit Golf Club, birdieing vier van de eerste zeven holes en sloot met drie rechte. Hij eindigde op een carrière-beste 23 onder 265.

Matthew Wolff (71) werd tweede. Hij begon de dag met een voorsprong van drie schoten en bezeerde zijn kansen met vijf bogeys over zijn eerste 10 holes. Kevin Kisner (66) finishte weer een slag terug.

DeChambeau nam alle twijfel weg met een sterke finish.

Hij maakte een 30-foot birdie putt op nummer 16, een korte putt voor birdie op de volgende hole en ontkurste een rit van 367 meter om een ​​andere korte putt op 18 te zetten.

PGA
Bryson DeChambeau (r.) Viert het winnen van de Rocket Mortgage Classic.Getty Images

DeChambeau kwam de week binnen met zes opeenvolgende top acht finishes en was de enige speler met top 10s in de eerste drie evenementen na de herstart van het coronavirus. Hij won voor het eerst sinds de Shriners Hospitals for Children Open in november 2018.

DeChambeau heeft zijn lichaam drastisch veranderd, 40 pond massa toegevoegd en geprofiteerd van de tijd die hij had om aan zijn lichaam te werken tijdens de COVID-19-pandemie.

Zijn kracht was volledig te zien in de Motor City met drives die routinematig ongeveer 350 meter gingen.

READ  Het proefabonnement Sin-bin wordt aanbevolen voor professioneel gamen

DeChambeau’s drive op de 621-yard, par-5 vierde ging helemaal naar links en landde ruw in de green op een aangrenzend gat. Hij ruimde bomen op en landde vlak bij de green, stuurde zijn nadering 276 yards en hij stak twee putt vanaf 37 voet.

Omdat zijn lichaam en kracht een fixatie worden voor degenen die golf volgen, zijn er meer ogen op hem gericht en het stoorde hem tijdens de derde ronde.

Op zaterdag had DeChambeau een proefuitwisseling met een tv-cameraman na een bogey op de zesde hole. Na de ronde zei hij dat het niet juist is om een ​​potentiële kwetsbaarheid te tonen en iemands imago te schaden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *