Vestigde zich in spookachtig Cosy Grove op Xbox, PlayStation, Switch en pc

Ben je op zoek naar een spel waar je gemakkelijk in kunt wennen en kunt ontspannen? Nou, Cosy Grove maakt duidelijk deel uit van een levensavonturenkamp dat je moet hebben, omdat het je naar een steeds veranderend eiland vervoert. Hoewel Terry Island spookt, lijkt het nog steeds deel uit te maken van je dagelijkse routine op Xbox Series X | S, Xbox One, PS5, PS4, Switch en pc.

Cosy Grove is het typische, zij het spookachtige eiland waar je het leven van een spirit scout moet omarmen. Dit houdt in wezen in dat de bewoners van het spectrum zich op hun gemak voelen en vriendschap met hen sluiten terwijl ze zich aanpassen aan het hiernamaals. Dit is niet je enige doel, want na het bouwen van een camping op het eiland, is het de bedoeling om kleur te creëren en een beetje vreugde te strooien in de ietwat heilzame Cosy Grove. Het kost wat tijd, moeite en vooral een zorgzame aanpak.

De ontwikkelaars van Spry Fox hopen dat de verjonging van het eiland zich vertaalt in een dagelijks ritueel in je gameleven, met meer dan 40 uur aan inhoud die is ontworpen om je in ieder geval weken en maanden bezig te houden – zoiets als een langetermijninvestering die te vinden is in bijvoorbeeld Stardo Valley​ Er is zelden een saai moment in Cosy Grove vanwege activiteiten zoals knutselen, vissen en het vervullen van de speurtochten van geesten. Bovendien kun je je voorbereiden om elke dag de procedureel gegenereerde levende wereld te verkennen en nieuwe territoria en nieuwe knutselitems te ontdekken.

READ  Xbox's gratis games met goud voor oktober 2020

Functies zijn onder meer:

  • • Mooie en dynamische handgetekende landschappen komen tot leven als je een ziel in nood helpt.
  • • Tientallen onvergetelijke personages en zielen om vrienden te vinden en te maken. Elke ziel heeft een uniek en enorm verhaal dat je in de loop van de tijd kunt ontdekken.
  • • Verzamel geestdieren, maak decoraties, ga jagen en meer!
  • • Een campagne van meer dan 40 uur vol nevenmissies, ontworpen om maandenlang te spelen.

Voor degenen die willen kalmeren en alles warm willen krijgen in de prachtig handgeschilderde wereld van Cosy Grove, je vindt het nu in de digitale winkels van de bovengenoemde platforms. In ons geval betekent dit een bezoek Xbox-winkel Hij betaalde de vergoeding van £ 12,49. Zorg ervoor dat u uw ogen open houdt voor beoordeling in de niet al te verre toekomst, zodat u de volledige inside-informatie krijgt!

Game beschrijving:

Welkom bij Cosy Grove, een levenssimulatiespel over kamperen op een spookachtig en steeds veranderend eiland. Als geestenverkenner dwaal je elke dag door het bos van het eiland, vind je nieuwe verborgen geheimen en help je lokale geesten tot bedaren te brengen. Met een beetje tijd en veel knutselen breng je kleur en plezier terug naar Cosy Grove!

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox viert de aankoop van Bethesda met ‘Unique Paintings’

Nieuws Microsoft houdt nieuws over de overname van Bethesda in het achterhoofd,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *