Maker Cyberpunk 2077: gamers kunnen geld terugkrijgen

CD Projekt Red zegt die teleurgestelde kopers van Cyberpunk 2077 kunnen een terugbetaling aanvragen bij de winkels en platforms waar ze de game hebben gekocht. Het sci-fi-duel verscheen na een aantal keren uitgesteld te zijn afgelopen donderdag, maar kent nog steeds veel technische fouten. Als gevolg hiervan kan het spel crashen of zien de afbeeldingen er mogelijk niet goed genoeg uit. CD Projekt Red belooft de problemen de komende weken met meerdere updates op te lossen.

Mocht de game store niet meewerken aan de terugbetaling, dan kunnen gamers voor 21 december contact opnemen met CD Projekt Red. De gamestudio belooft dan te helpen. Het is nog niet duidelijk waaruit deze hulp bestaat.

Op Reddit melden gamers dat ze erin zijn geslaagd om een ​​terugbetaling te krijgen via verschillende populaire platforms, waaronder die van Sony, Microsoft en Stream. De terugbetaling was succesvol, zelfs als gamers de game al 10 uur hadden gespeeld.

Excuses voor afbeeldingen

Afgezien van bugs en crashes, komen de graphics van Cyberpunk 2077 op oude consoles ook niet overeen met de afbeeldingen die eerder door CD Projekt Red werden getoond. De gamestudio heeft zijn excuses aangeboden voor het niet tonen van beelden van de game op consoles van de vorige generatie, de PS4 en Xbox One. “Daardoor heb je voor de aankoop geen goede inschatting kunnen maken.”

De gamestudio zegt de prestaties op de PS4 en Xbox One de komende periode te verbeteren door meerdere patches uit te brengen.

Epileptische aanvallen

Recensenten waarschuwden vlak voor de release van Cyberpunk 2077 dat de game nog vol bugs zat.

READ  Gundam Evolution, een gratis te spelen schietspel voor helden, wordt gelanceerd in 2022

CD Projekt Red heeft ook een update uitgebracht om te voorkomen dat spelers epileptische aanvallen krijgen als gevolg van het spel.

Op de PlayStation 5 en Xbox Series X en S, een latere patch volgend jaar zal de game voor die consoles verder verbeteren. De game is ook beschikbaar voor Windows-pc’s en Google Stadia.

Ik heb er acht jaar aan gewerkt

De Poolse cd Projekt Red werkte acht jaar aan het spel, waarvan de release verschillende keren werd uitgesteld. Na het laatste uitstel, in november, ontvingen de makers van de game zelfs meerdere doodsbedreigingen. De game kreeg voor de release zeer positieve recensies van de media.

Cyberpunk 2077 speelt zich in de nabije toekomst af in Night City, een dystopische stad waar mensen ledematen kunnen vervangen door apparatuur en hacken met hun hersens.

Voor de release was de game al 8 miljoen keer gereserveerd. Dat zou de game tot een van de snelst verkopende games aller tijden maken.

Written By
More from Aubrey Mason
5 juli Coronavirus-updates
Op deze bestandsfoto van 11 september 2001 vluchten mensen voor de instorting...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *