Makkelijker bestellen bij Carel Lurvink dankzij de nieuwe webwinkel

Op donderdag 21 juli heeft Carel Lurvink de webwinkel gemigreerd naar een nieuw platform. Dit moet de gebruiker een groter bestelgemak en een persoonlijke en professionele ervaring bieden.

Bij een bezoek aan de site komen klanten voortaan direct op de speciaal voor hen ingerichte webwinkel terecht. Op basis van de gegevens wordt – per branche – het juiste assortiment weergegeven en is het eenvoudig en snel zoeken naar artikelen. Omdat de kennis op Carel Lurvink volgens de groothandel van cruciaal belang is voor veel organisaties, hebben blogs en de kennishub een prominentere plek gekregen op de nieuwe site. En komt de gebruiker onverwachts in de verkeerde webwinkel terecht? Dan kun je eenvoudig overstappen door linksboven op de site de juiste sector te kiezen.

Snellere webwinkel

Michael Smit, directeur IT bij Carel Lurvink: “De eerste veranderingen zijn vooral gericht op het webwinkelfront. Zodat de klant het ziet als hij onze site bezoekt. Aan de achterkant gaan de komende tijd veel veranderingen plaatsvinden. Deze zijn de veranderingen die de bezoeker echt gaat merken, zoals tijden Sneller laden, betere zoek- en filtermogelijkheden. Dat zijn allemaal wensen die uit ons klantenonderzoek van vorig jaar naar voren kwamen.”

Online bestelportaal “Mijn Carel Lurvink”

“Dit najaar staat de volgende stap gepland”, zegt Joris Krabbenborg, directeur marketing en e-commerce bij Carel Lurvink. “Het My Carel Lurvink online bestelportaal wordt volledig vernieuwd en op maat gemaakt. Momenteel kunnen klanten hier hun bestellingen plaatsen, budgetten instellen en facturen en rapporten downloaden. De komende maanden zullen hier nog veel meer opties aan worden toegevoegd.”

READ  Voor echte liefhebbers, download: The Official Tour Book with All Course Information

Mijn ‘omgeving’ wordt compleet vleugel. Een plek waar klanten alle informatie en functionaliteit kunnen vinden die ze nodig hebben. Zo wordt het naast bovenstaande mogelijkheden straks heel eenvoudig om producten te retourneren en de staat ervan te bekijken. Gebruikers kunnen ook door de catalogus van My Carel Lurvink bladeren en belangrijke documenten downloaden, zoals veiligheidsinformatiebladen, bedrijfsplannen en productbladen. En hebben we belangrijke informatie voor de klant, zoals een goede aanbieding, een nieuw product of een interessante blog? Dan kunnen we dit delen via Mijn Carel Lurvink. Eenmaal ingelogd wordt de gebruiker automatisch op de hoogte gebracht.

“Het is een webwinkel waar we trots op mogen zijn”, zegt Krabbenborg. Daarom nodig ik iedereen die op zoek is naar producten voor een schone en veilige werkomgeving uit om onze website te bezoeken www.carellurvink.nl. “

More from Madison Garrett
top-smartphone, die elke dag een beetje beter wordt
In deze Huawei Mate 40 Pro review lees je alles over dit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *