PS4- en PS5-spelers krijgen gratis PSN-cadeaus

PS4- en PS5-spelers kunnen momenteel een paar gratis PSN-cadeaus krijgen van Sumo Digital en Sony. Toen de PS5 werd gelanceerd, was het klaar met drie opmerkelijke PlayStation-games: demonen zielenEn de Marvel’s Spider-Man: Miles MoralesEn de Sackboy: groot avontuur. Slechts één van deze games was en is nog steeds exclusief voor de PS5, en dat is het dan demonen zielen. De andere twee games zijn uitgebracht op zowel PS5 als PS4. Het is duidelijk dat de meest bekende van hen is Spider Man De titel is echter een nieuwe freebie die afkomstig is van de eerder genoemde trilogie van games.

als zodanig Wario 64 Relais op Twitter, er zijn momenteel gratis zakjongen DLC-kostuums zijn beschikbaar via PSN, of op zijn minst de Amerikaanse versie van PSN. Meer specifiek zijn zowel Triceratops Costume als T-Rex Costume DLC momenteel gratis beschikbaar voor alle gebruikers, zonder dat PS Plus vereist is.

Ontwikkeld door Sumo Digital en uitgegeven door PlayStation zelf, werd de game uitgebracht op 12 november, waardoor het een PS5-lanceringsgame was, hoewel, zoals vermeld, het ook beschikbaar was via PS4. Bij de release had de game een score van 79 en 83 op Metacritic, waarbij de twee scores variëren afhankelijk van het platform.

“Ontmoet spannende en onvoorspelbare uitdagingen terwijl je unieke, handgemaakte landen verkent met zeer expressieve en meeslepende besturing”, luidt het openingsspel. Ga in je eentje op pad in een epische race tegen de klok vol gevaar en gevaar – of creëer teams van twee tot vier avonturiers voor een leuke multiplayer terwijl je samenwerkt om zo snode missies aan te gaan als je maar kunt bedenken. Dastardly Vex en zijn nachtmerrieachtige Turver… en worden The Knitted Knight of Legend?”

READ  E3 2021's meest comfortabele show tot nu toe

Klik hier voor meer informatie over alles wat met PlayStation te maken heeft — inclusief niet alleen het laatste nieuws en aanbiedingen, maar ook de laatste geruchten, lekken en speculaties. hier Of bekijk de PlayStation-links hieronder.

Written By
More from Aubrey Mason
Bowser verdacht van het verkopen van gadgets om illegaal Nintendo-spellen te spelen | NU
Een 51-jarige Canadees genaamd Gary Bowser wordt het vermoedelijke verkocht een gadget...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *