Mama Saeed Er zullen games zoals deze zijn, wat geweldig is, want winnen volgens regels

Intellectueel kan iedereen beseffen dat de laatste drie series niet zozeer een luchtspiegeling waren, maar een samenkomst van buitensporige incompetentie. Tussen niet-opvallende, trapsgewijze veegmachines begint traagheid met Jared Kellenick en vanavond starter Logan Gilbert, onwetendheid om het affichekind te zijn voor de huidige MLB-aanvalsomgeving met weinig contact, en de combinatie van conventionele verwondingen en geen onbeschikbaarheid gekoppeld aan COVID-19, het is een frustrerende week geweest in M’sville, slechts anderhalve week nadat het seizoen op veel manieren eindelijk van start ging. Maar de overwinning van gisteravond en de volgende 4-3 overwinning van vanavond was een broodnodige injectie van wat dit seizoen zou kunnen en kunnen zijn.

De jonge spelers die vanavond zoveel sport leidden, zoals ze weer deden Seattle Mariners De line-up leek bijna op de favoriete driekoppige draak van internet.

Maar vanaf vorig weekend lijkt de levensvatbaarheid van de groep met grote sprongen te zijn gegroeid. De avond was weer een showcase voor de top zes in het klassement, hoewel Tom Murphy incheckte met een dubbele sleutel die op tournee reed en tot zijn score leidde. Jared Kellenick verpletterde vier honkbalballen, waarvan er twee het brede gras in Oakland vonden. Mitch Hanniger had een rustige avond op het bord, maar hij maakte Uitstekende muursprong in het rechter midden Om het spel gelijk te houden op de achtste plaats. Kyle Lewis knalde één nummer en maakte een van de beste momenten van het jeugdseizoen van M om minstens twee ronden van het bord te houden en Ramon Loriano erg verdrietig te maken.

De vlammen van Kellenick, Hunger en Lewis waren een prachtige beloning voor hun scherpe spel tijdens voorbije dubbelspelwedstrijden, alsof de drie zich realiseerden dat ze niet alleen de facto leiders waren bij de club als een van de meest geadverteerde talenten, maar dat ze dat ook waren. absoluut cruciaal voor het succes van het team, en dat waren ze ook. De parel van vanavond.

Ty France en JP Crawford hadden elk een gezamenlijke besprenkeling van vier singles en dubbele bloop, wat een geweldige weg naar succes blijft voor spelers, heel anders dan hun instrumenten. Het is altijd gemakkelijk om je zorgen te maken over te veel beschuldigen wanneer een speler lijdt aan een duidelijke blessure wiens prestaties daarna vertragen, maar de schommelingen die Frankrijk heeft gebracht sinds zijn terugkeer uit IL met een polsblessure voelt comfortabeler aan en zijn vermogen om een ​​vat te zetten. De bal on a streak spelen – ongeveer twee weken afwezig voor zijn missie – lijkt weer in actie te zijn. Van zijn kant is het misschien het beste om Crawford gewoon te bedienen zonder je zorgen te maken over het plaatsen van de loop op het honkbal, zolang hij maar zachte schijven blijft spuiten. Pop de Gordon-achtig is misschien een grote zorg voor de neergang, maar de verdedigingsgrens waaraan hij zelf werkte, opnieuw een vlekkeloze nacht, maakt hem een ​​duidelijk positieve speler, zelfs met een gemiddeld racket.

Dit zijn je vier runs daar, en noch Eric Campbell en Jack Mayfield droegen veel bij aan de plaat, maar zeven spelers deden dat wel! De top zeven van de selectie, degenen die hier al meer dan drie weken zijn en (velen van hen tenminste) de kans hebben om hier over drie jaar te zijn! Welke welke Dit is waar ik dit jaar naar uitgekeken heb, en winnen is natuurlijk een goede manier om het te verslaan.

Aan het einde van het veld zag Logan Gilbert er opnieuw veelbelovend en inconsequent uit, waardoor hij zijn derde grote start in de competitie en zijn vierde start van het seizoen werd. Hij werkte vier ronden, leverde slechts twee ronden op, sloeg vier keer en liep met niets. De wandeling van vanavond was een typisch voorbeeld van controle, maar niet noodzakelijkerwijs rijden, want Gilbert worstelde om zijn gebroken ballen te versterken na een veelbelovende eerste helft. Echter, Gilbert liet zijn fijne verwarming uiteindelijk aan weerszijden van het bord draaien en voorkwam een ​​ramp. Kate en ik bespraken de haak die hij vrij vroeg kreeg, voordat hij tegenover 9-1-2 stond in het Oakland-klassement, en ik merkte dat het een traktatie was die Justin Dunn privé had gekregen, waardoor hij er doorheen kon werken, maar de stekker eraf trok voordat het uit de hand liep, vooral omdat iedereen nog midden in het seizoen loopt. Gilberts vermogen om te voorkomen dat hij freerunners aantrekt, is van vitaal belang geweest, zelfs met zijn bescheiden begin, en hopelijk gaat het door naarmate hij zich verder ontwikkelt.

Helaas werd de Bullpen vroeg opgeroepen, maar dankzij de eerder genoemde defensieve genialiteit is hij spectaculair de uitdaging aangegaan. Paul Swald en Kyle Lewis hielden Oakland volledig van het bord, terwijl JT Chargua en de dropball de schade beperkten.

Anthony Mesiewicz diende als een gammele houten brug met ontbrekende panelen over een ijskoude pauze voor Rafael Monteiro, die het ongelooflijke werk van Houdini volledig regisseerde, bijna één nacht nadat hij de controle over de leiding had verloren en zonder een krachtig vangnet achter hem. ondanks Seth Brown raakt op de een of andere manier bijna nooit de basis, Montero en M’s overleefden met een grotendeels verdiende overwinning, en de serie won het Auckland Atletiek Ze hebben veel gewonnen. Meer zo, Garson.

READ  De Detroit Red Wings versloegen de Stars met 3-0 en maakten een einde aan een winning streak van twee wedstrijden.
More from Madison Garrett

PC Gamer Hardware Awards: wat is het beste toetsenbord van 2020?

De meeste pc-gamers zijn bekend met de voordelen van een mechanisch gamingtoetsenbord...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *