APK-downloadlink voor wereldwijde gebruikers

PUBG Mobile Lite ontvangt regelmatig updates die de gameplay verbeteren door nieuwe functies en bugfixes toe te voegen.

PUBG Mobile Lite-update 0.21.0 is vorige maand uitgebracht. Spelers kunnen de update downloaden naar hun Android-apparaten met behulp van het APK-bestand dat beschikbaar is op de officiële website van de game.

Disclaimer: PUBG Mobile en PUBG Mobile Lite zijn verboden in India. Daarom wordt landgebruikers ten strengste aangeraden het spel niet te downloaden.


Lees ook: Battlegrounds Mobile India vs PUBG Mobile Lite: hoe verschillen de twee games?


Hoe PUBG Mobile Lite 0.21.0 algemene versie (2021) te downloaden

Spelers kunnen de onderstaande stappen volgen om PUBG Mobile Lite 0.21.0 Global Version Update op Android-apparaten te downloaden en te installeren:

Stap 1: Spelers moeten eerst de officiële PUBG Mobile Lite-website bezoeken. Ze kunnen de onderstaande link gebruiken om dit te doen:

Website van PUBG Mobile Lite: Klik Hier

Spelers moeten op Bestand klikken
Spelers moeten op de knop “APK downloaden” klikken.

Stap 2: Eenmaal op de website moeten spelers op de optie “APK downloaden” klikken. De download begint binnenkort.

Voordat ze het APK-bestand downloaden, moeten spelers er rekening mee houden dat de grootte 610 MB is. Daarom moeten ze ervoor zorgen dat ze voldoende opslagruimte op hun apparaat hebben.

Stap 3: Spelers moeten dan het APK-bestand lokaliseren en installeren. Ze moeten echter eerst de optie “Installeren vanaf onbekende bron” inschakelen voordat ze dit doen.

READ  Ten slotte is de Apple TV-app beschikbaar om te downloaden op Nvidia's Shield TV

De vierde stap: Nadat de installatie is voltooid, kunnen spelers inloggen op hun account en genieten van de 0.21.0-versie van PUBG Mobile Lite.

Als een speler een fout tegenkomt waarin staat dat er een probleem is opgetreden bij het parseren van het pakket, kan hij proberen de APK opnieuw te downloaden en de bovenstaande stappen opnieuw te volgen.


Lees ook: Komt er PUBG Mobile Lite India? Fans zijn benieuwd dat alleen Battlegrounds Mobile India een officiële release-aankondiging ontvangt

Written By
More from Eda Greene

Nintendo Download: Exploration Goes Electric

Redmond, Wash. – (Werkende draadDe Nintendo Download van deze week bevat de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *