Mankind Release Time – Hier is ontgrendel 4X-game op Steam

De releasedatum van Humankind nadert nu. Het werd uitgebracht op 17 augustus en is een van de meest verwachte 4X-games van de afgelopen jaren. Het lijkt een nieuwe draai aan het genre te geven door je in staat te stellen “het hele verhaal van de menselijke geschiedenis te herschrijven en culturen samen te brengen om een ​​beschaving te creëren die zo uniek is als jij”. Nu is de openingstijd live op Steam, dus we weten wanneer we onze handschoenen aan moeten kunnen trekken.

Volgens de Steam-pagina van de aankomende pc-game is de lancering vanaf dit verhaal ongeveer een dag en zes uur gepland, waardoor de releasetijd van de mensheid rond 16:00 uur GMT/11AM EST/8AM PT op Steam uitkomt. Hoewel dat de geschatte tijd is die het Valve-platform biedt, lijkt het erop dat je vanaf die tijd zou moeten kunnen struikelen.

Het is echter niet duidelijk of de mensheid tegelijkertijd op andere platforms zal worden gelanceerd. De strategiegame wordt vanaf dag één ook uitgebracht in de Epic Games Store en Google Stadia, evenals Xbox Game Pass voor pc. Het zal beschikbaar zijn op zowel pc als Mac.

Je kunt de nieuwste trailer van de game bekijken als je wilt weten wat er gaat komen:

Als je bent Pre-order Humanity Digital Deluxe Je kunt nu 17% korting krijgen plus een aantal in-game goodies, zoals enkele Boudicca, Lucy en Edgar Allen Poe tokensets, tokensets en Keltische spelersprofieldecoratie. Je kunt ook onze Human Race-preview bekijken als je meer wilt weten over waar het allemaal om draait.

READ  De winkelvermelding van Resident Evil Village verwijst naar "Resident Evil Re: Verse" -inhoud.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Humanity Release Time – Here 4X Game Unlocks on Steam”, “Genre: “News”; “Category”: “Humanity” } , “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Sega”, “genre”: “Strategy Gamer”, “title”: “Humankind”, “genres”:[“Strategy Gamer”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Storybook Brawl probeert te herhalen wat Hearthstone Battlegrounds begon

Gooi je sprookjesfiguren in een zeer transparant automatisch kaartgevecht dat is geïnspireerd...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *