Samurai Shodown X Guilty Gear-personageaankondiging komt zeer binnenkort

Dit is niet helemaal baiken, ik vraag me af wie het zou kunnen zijn

Samurai Shodown heeft geholpen de serie in 2019 naar nieuwe hoogten te doen herleven, en we zullen snel zien hoe ze van plan zijn het waarschijnlijk met een knal te verzenden.

Vanavond heeft SNK aangekondigd dat het over enkele uren zijn Guilty Gear crossover-onthulling van Samurai Shodown zal lanceren.

De nieuwe trailer wordt morgen, 16 augustus, officieel uitgebracht, hoewel het bijgevoegde silhouet vrijwel onthult wie het zal zijn voor iedereen met enige kennis van Guilty Gear.

Tenzij ze ons allemaal proberen te misleiden, lijkt Baiken absoluut de beste om zich bij de SamSho-cast aan te sluiten, en eerlijk gezegd, wie zou een betere keuze kunnen zijn – behalve misschien Nagoriyuki.

Grappig dat dit betekent dat Baiken speelbaar wordt in Samurai Shodown voordat ze in Guilty Gear Strive verschijnt, aangezien haar volgende personage Jack-O.

Deze nieuwe cross-play-jager markeert het einde van de in-game-ondersteuning voor seizoen 3, en hoewel het niet officieel is bevestigd door de ontwikkelaars, is het waarschijnlijk dat ze ook de laatste toevoeging zijn aan Samurai Shodown in het algemeen met The King van Fighters 15 die begin volgend jaar uitkomt.

Hoewel er geen timing in hun bericht werd genoemd, kunnen we waarschijnlijk verwachten dat de trailer begint te spelen rond dezelfde tijd dat SNK gewoonlijk KOF15 onthult, namelijk 19.00 uur PT.

Kom morgenavond zeker terug om te zien mysterieus Persoonlijkheid op het werk.

READ  Pokémon Scarlet en Violet maken volgende maand een grote verandering

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *