Mao’s nieuwe raid in World of Warcraft omvat het lot van het Sylvanas filmpje

Wetenschapper Blikjes Spelers vechten al sinds het begin van Shadowlands tegen de kwaadaardige Warden, maar Heilige overval overheersing Het is de eerste keer dat we ooit echt tijd met dezelfde enorme kerel hebben doorgebracht. De raid eindigt met een gevecht tegen Silvanas Wanderer, de voormalige held van de Horde, terwijl jij ervoor zorgt dat de bewaker zijn duistere plan kan uitvoeren. Ondanks de hoge fantasiesetting, bovennatuurlijke doodswerelden en orkestrale muziek die de hele tijd speelt, voelt het einde van de bioscoop meer aan als scène uit emoties van blikjes.

[Warning: This article contains spoilers for the Chains of Domination patch.]

Sylvanas Windrunner is een 3. blikjes Een personage dat ook een van de meest populaire personages in de Warcraft-franchise is. Ze was een kerkerbewaker die werd gedood door Frostmorn en vervolgens tot een ondode hachelijke situatie werd gebracht. Sindsdien is Silvanas onvoorspelbaar. Ze is meedogenloos en gericht op wraak, en dat is snel versneld sinds de uitbreiding van het Legioen. De uitbreiding van de Slag om Azeroth begon met een grote vurige genocide en sindsdien escaleert de schurkenstreek nog meer. (Fans bleven hoe dan ook van haar houden, ondanks al het branden en plunderen.)

Bij Schaduwlanden, in samenwerking met de cipier. We weten niet veel over de cipier, behalve dat hij werd verbannen om zijn broers in de hel te regeren. Maar in een hegemonie heilige overval, wint de directeur. MacGuffin grijpt, versterkt en werpt zijn kwaadaardige monoloog. Silvanas realiseerde zich eindelijk dat de man die schedels draagt ​​en zielen martelt, dit soort behandeling zal uitbreiden tot: Ha Nou, draait het om.

READ  5 sanitairarbeiders sterven door COVID-19 in Bengaluru, BBMP verhoogt de gezondheidscontroles

De cipier is op dit moment zo gecharmeerd van het sap dat hij niet lijkt te storen door haar verraad. In plaats daarvan gooide hij een soort kristal naar haar en haalde het eruit. Als Sylvanas opkijkt, heeft ze nu blauwe ogen en lijkt ze erg geïnteresseerd in het stoppen van de bewaker.

Dus euh, wat is er precies gebeurd? Als u zich niet altijd bewust bent van Schaduwlanden Tradities, je bent waarschijnlijk te verdwaald. Blizzard heeft hiervoor de kiem gezaaid met eerdere missies, en de waarheid is eigenlijk vrij simpel:

Silvanas heeft twee zielen, de ene goed en de andere slecht. Uther, die ook stierf aan een plotseling geval van Frostmorn, had een dubbel psychologisch probleem dat hij ook moest oplossen. De wederhelft van Silvanas zat gevangen in een kristal en door haar dat kristal te geven, stopte de bewaker het terug in haar sterfelijk omhulsel.

We weten niet precies wat er daarna met de Sylvanas zal gebeuren, omdat het niet zo is dat er rehabilitatieprogramma’s voor zielsfusie zijn. Zijn mensen strafrechtelijk verantwoordelijk voor de acties die ze hebben gepleegd toen ze de helft van hun leven verloren? Vermoedelijk zullen veel van deze vragen in toekomstige correcties worden beantwoord – In Silvanas’ volgende roman In februari, die ingaat op het personage en haar leven.

Written By
More from Aubrey Mason
Wakanda, het verjaardagsfeestje en de presidentiële hoop van Kanye West
Rapper Kanye West zegt dat hij een serieuze campagne voert voor het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *