Mariners Games #16 preview: Colorado in Seattle

Mariners Games #16 preview: Colorado in Seattle

De wedstrijd van vandaag volgt op de hielen van de overwinning van gisteravond. Met La Piedra op de heuvel lijkt het erop dat we vandaag een goede kans maken om terug te gaan naar 0.500. wat je zegt?

De opstelling van vandaag

onze helling

Zoals eerder vermeld, is het vandaag La Piedra Day! Door zijn 3 starts dit seizoen was hij 1-0 met een 1.02 ERA nadat hij slechts 2 verdiende punten had toegegeven in 17,2 gegooide innings. Bovendien kwamen die twee runs in hun laatste starts nadat ze twee puntloze innings hadden om het seizoen te beginnen. Toen hij dat deed, werd hij slechts de derde Mariners-werper die het seizoen begon met een 0.00 ERA na twee wedstrijden – naast King Felix (2007) en James Paxton (2017).

We hebben ook twee hete! heet! heet! Hitters in de line-up van vandaag – JB Crawford, Eugenio Suarez, Teo auto’s en de teruggekeerde verloren zoon, Jared Killink.

Crawford Hij heeft zowel veilig als gelijk gespeeld in elk van zijn laatste vier wedstrijden sinds 11 april.

Suárez Hij sloeg het honk in 12 opeenvolgende wedstrijden en tijdens dat punt sloeg hij 0,320 met 6 runs, 2 doubles, 2 homeruns en 13 RBI.

Hernández Hij sloeg gisteravond 2 voor 5 met een RBI, verlengde zijn hitting streak tot 6 wedstrijden en sloeg 0,357 met 3 runs, 1 double, 1 homerun en 5 RBI over dat stuk.

KylinkNou, het lijkt op Kylenic Hij vond zijn draai. Gisteravond sloeg hij 1-uit-4 met één punt gisteravond, waarmee hij zijn hitting streak in zijn loopbaan uitbreidde tot 9 wedstrijden – tijdens de reeks sloeg hij 0,438 met 8 runs, 4 doubles, 4 homeruns en 7 RBI.

READ  Aloy van Horizon Zero Dawn komt naar Genshin Impact

Schuine Rockies

De Rockies riepen de 25-jarige Noah Davis op om vandaag te starten tegen M’s. Davis maakte één Hoofdklasse-optreden dat dateert van afgelopen september, toen hij zijn debuut maakte in relief. In de eerste helft noteerde hij 2 strikeouts en een vrije loop… samen met 3 hits, 2 verdiende punten en een homerun. Dit seizoen had hij een 4.26 ERA in 3 starts.

Doe mee aan het spel

Hij kijkt: Radicale sporten

Hij luistert: 710 kero

Het begin van het spel: 1:10 uur PT / 4:10 uur ET

Lees verder

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *