De XDefiant PS5-patch verhelpt verbindingsproblemen en Xbox- en pc-updates komen eraan

De XDefiant PS5-patch verhelpt verbindingsproblemen en Xbox- en pc-updates komen eraan

XDefiant heeft onlangs een update uitgebracht voor PlayStation 5 (PS5) die verbindingsproblemen met games op het platform verhelpt. Sinds de lancering van de gesloten bèta hebben spelers over de hele wereld veel geklaagd over verbindingsproblemen. Hoewel het probleem specifiek was voor één platform, lost Ubisoft het probleem eerst op de PS5 op, gevolgd door Xbox- en pc-patches.

De gesloten bèta voor XDefiant werd gelanceerd op 13 april 2023. Tijdens deze bètatestfase hebben spelers toegang tot 14 kaarten, vijf facties en verschillende wapens. Spelers die het geluk hebben de bètaversie van de game te spelen, krijgen voor een beperkte tijd toegang tot de Battle Pass, die 10 items biedt voor in-game gebruik. De bèta eindigt op 23 april 2023.


De XDefiant-patch verhelpt connectiviteitsproblemen op PlayStation 5, met een patch voor Xbox-spelers onderweg

We hebben een patch op PlayStation 5 geplaatst die zou moeten helpen bij *de meeste* verbindingsproblemen. PlayStation 5-gamers kunnen nu spelen!

We werken nog steeds aan het patchen van Xbox Series X | S zo snel mogelijk. De Xbox-servers zijn nog steeds niet beschikbaar en er verschijnt een VICTOR-foutmelding.

1/2

XDefiant tweette onlangs details over hun laatste update. Deze update is gericht op PS5-systemen en lost “de meeste” verbindingsproblemen op die spelers op het platform ervaren.

Maar dat was nog niet alles. De ontwikkelaars verklaarden ook dat ze werken aan een patch voor de Xbox Series S / X. Gedurende deze tijd zullen de Xbox-servers crashen en zullen spelers die verbinding proberen te maken met internet in het spel worden begroet met een “VICTOR”-foutmelding .

READ  Geschiedenis van Xbox Series X-voorraadaanvulling: hier is wanneer u de Microsoft-console moet kopen - download het snel

Maak je geen zorgen als spelers deze bug tegenkomen, want de servers worden offline gehouden totdat de ontwikkelaars kunnen werken aan het oplossen van de verbindingsproblemen. Ze verklaarden dat ze ook werken aan andere problemen die door spelers zijn gemeld, zoals een kapot voortgangssysteem.

Het maakt niet uit hoeveel tijd een speler in het spel doorbrengt, zijn profiel en wapens zullen in dit scenario niet stijgen. Bovendien wordt hun in de tijd beperkte Battle Pass-voortgang ook stopgezet.

Verbindingsproblemen komen veel voor in het spel sinds de eerste dag van de gesloten bèta, waarbij veel spelers geen wedstrijden of lobby’s konden vinden. Sommigen hebben ook gemeld dat ze het spel niet kunnen betreden vanwege servergerelateerde problemen.


XDefiant is een gratis te spelen first-person shooter van Ubisoft. In de kern is de game een competitieve shooter waarin spelers personages uit verschillende facties selecteren met unieke vaardigheden en Ultras.

Hoewel vaardigheden spelers kunnen helpen hun rol in het spel te vervullen, zijn het de ultra’s die de richting en het tij van een wedstrijd kunnen veranderen. Deze facties zijn afkomstig uit verschillende Ubisoft-universums, waaronder games als Far Cry 6 en Splinter Cell.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *