Mario Kart-snelheidsracers racen om zichzelf op te blazen met blauwe zeeschelpen

GIF​ Nintendo / Skylose / Kotaco

Wist je dat je jezelf kunt raken met een Blue Shell? Mario Kart 8 Deluxe​ Snelle lopers doen dat, en ze doen er alles aan om zichzelf zo snel mogelijk op te blazen met het eerste item dat op de locatie is gericht.

Skilloz, de huidige wereldrecordhouder voor Gelukkig “Blue Yourself” genoemd, Video gisteren downloaden (h / t geribbeld) Het laat zien dat het mogelijk is om in iets minder dan 38 seconden van start naar spin te gaan in een Blue Shell-explosie. Als je een fan bent van Baby Daisy – er moet er tenminste één zijn – wil je misschien wegkijken.

Hier is hoe Skylose het deed, Volgens de man zelf

De items die u krijgt, zijn afhankelijk van hoe ver u van de eerste plaats verwijderd bent. Dit wetende, kreeg ik eerst een zandzak om een ​​goede kans te maken op een ster. Dan ren ik naar de volgende set items en ben op het punt waar het krijgen van Triple Mushrooms ook een goede kans is. Het is niet erg moeilijk om het te krijgen als u in staat bent om uzelf correct te positioneren.

Het moeilijkste is om de Blue Shell te krijgen. Er is geen echte manier om het te manipuleren. Je kunt alleen in de Blue Shell komen als je op de eerste plaats achter ten minste 2000 eenheden staat. Aangezien dit er zo dicht mogelijk bij ligt, is er een kans van 5% dat u Blue Shell ontvangt. Je kunt ook een Blue Shell krijgen zodra er 30 seconden zijn verstreken in het spel.

Dus als ik door deze itemvakken blader, wacht ik op deze twee dingen: de CPU staat op de eerste plaats om ten minste 2000 eenheden voor me te krijgen en 30 seconden speeltijd. [to pass]​ Een lid van onze gemeenschap, GsFlintHij ontdekte dat deze twee voorwaarden in wezen tegelijkertijd met elkaar kunnen samenvallen [time] In het Mario-circuit.

Mijn favoriete sprints zijn die waarbij spelers een kleine portie nemen, bij voorkeur dom, en het heel serieus nemen om te leren hoe ze het snel moeten doen. Het is moeilijk te zeggen hoe laag mensen in staat zullen zijn om “Blue Yourself” -tijden in zich te hebben. Mario Kart 8 DeluxeMaar reken maar dat ik met ongeduld zal toekijken.

READ  De games van 2021: Praey for the Gods
Written By
More from Aubrey Mason

Het enorme Pokemon-gerucht uit 2019 dook weer op nadat Nintendo-fans merkten dat het was uitgekomen

nieuw Pokemon Geruchten uit 2019 doken weer online op nadat Nintendo-fans verschillende...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *