Weekend pc-speldeals: pakket met de smaak van ruimtestrategie en gratis geschenk om te ontdekken

Weekend computerspelshows Hier worden de populairste gamingdeals van over het hele internet elke week op één plek samengebracht voor jouw consumptie. Dus leun achterover, ontspan en blijf bij uw portemonnee.

Game Pack Space werd geïntroduceerd Humble’s nieuwste Stellaris Discovery-reeks Deze week, waarin het kernspel van het populaire strategiespel, ontwikkeld door Paradox, wordt geïntroduceerd, evenals een aantal grote uitbreidingen en downloadbare content (DLC) die het verdiept.

Met het eerste niveau komt er maar één item aan, namelijk Stellaris Het basisspel dat van jou kan zijn voor $ 1. Overstappen naar Level 2 kost je momenteel ongeveer $ 10, en je ontvangt exemplaren van de Utopia en Leviathans Expansions, evenals het Planetoids Species Pack.

De laatste laag kost je $ 15 om op te halen, maar het wordt geleverd met meer populaire add-on-inhoud, waaronder de uitbreidingen Synthetic Dawn, Apocalypse en MegaCorp, samen met het Ancient Relics Story Pack.

Surviving Mars is deze week gratis te spelen in de Epic Games Store

Het is ook een strategiespel dat deze week wordt geïntroduceerd in de Epic Games Store, zij het een comeback. De gepubliceerde paradox Mars overleven Geretourneerd als relatiegeschenk, ter vervanging Wargame: Red Dragon.

De strategische stadsbouwervaring omvat spelers die een kolonie op de Rode Planeet vestigen, die eerst wordt ondersteund door zendingen van middelen van de aarde, maar na verloop van tijd wordt duurzaamheid door landbouw en mijnbouw een noodzaak. Het verhaal bevat ook spelers die mysteries ontdekken op het oppervlak van Mars, waaronder contact met buitenaardse wezens, epidemieën en AI-revoluties, onder andere. Mars overleven Je kunt tot 18 maart nog steeds claimen in de Epic Games Store en de volgende dag volgens het freebie-schema is de val

READ  Je zult "veel tijd in The Deadlands" besteden aan DLC-inhoud voor Elder Scrolls Online's Oblivion

Dit is niet de enige freebie die je nu kunt krijgen, aangezien 4A Games is begonnen met het aanbieden van de originele weggeefactie Metro nr.2033 Als onderdeel van 10 jaar Metro Vieringen. Dit is andersKeer terug De versie bevat geen ontwikkelde grafische afbeeldingen en vereenvoudigde elementen, maar het zeer populaire sfeerverhaal dat zich afspeelt in de metro van Moskou na een nucleaire oorlog blijft hetzelfde.

Dit is de Weekend upgrade Dit geeft je tot 15 maart om een ​​gratis exemplaar op Steam te krijgen. als je wilt Keer terug Edition, de ontwikkelaar is er eigenaar van – en het complement ervan Metro laatste licht – Ook verkrijgbaar met 80% korting tijdens de show.

Goede deals

Het lijkt erop dat er momenteel geen gratis evenementen plaatsvinden, dus we springen meteen naar de grote deals die dit weekend beschikbaar zijn. Vind de lijst met hoogtepunten hieronder:

DRM-vrije kwaliteit

Ondertussen is er in DRM-vrije deals een speciale aanbieding Een paradox verkopen Het gebeurt naast alle GOG-specials gedurende de week en het weekend. Bekijk hieronder onze hoogtepunten:

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en prijzen voor sommige deals kunnen variëren, afhankelijk van de regio waarin u zich bevindt.


Dit is voor onze keuze uit de pc-gamingdeals dit weekend, en hopelijk zullen sommigen van jullie genoeg terughoudendheid hebben om dit seizoen niet meer games aan de groeiende achterstand toe te voegen. Natuurlijk staan ​​er enorm veel deals klaar op internet als je ze hard genoeg kamt, dus houd je ogen hier open voor en geniet van een geweldig weekend.

READ  De nieuwste patch van Flight Simulator laat spelers met vragen achter

Written By
More from Max Mcgee

Yankees ‘Gleyber Torres’ van dag tot dag ‘nadat ze in de elleboog waren geraakt

BALTIMORE – Gleyber Torres domineerde vorig jaar de Orioles en sloeg 13...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *