Installatie, het maken van vergaderingen en meer tips

Zoom is tegenwoordig erg populair, maar videobellen is niet ieders snoepje. In onze video van deze week helpen we beginnende Zoom-gebruikers aan de slag met handige tips.

Lees verder na de aankondiging.

Video Zoom: tips voor beginnende Zoom-gebruikers

We beginnen natuurlijk met de basis: download en installeer Zoom. Zodra uw profiel als thuis wordt en uw klasgenoten of medestudenten u kunnen leren kennen, is het tijd om een ​​Zoom-vergadering te maken of deel te nemen aan de digitale vergadering van iemand anders. In de onderstaande video wordt het getoond ik beldeEditor Michel ziet hoe het werkt.

Zoom is echter veel meer dan videoconferenties. U kunt bijvoorbeeld een andere achtergrond instellen om onlinevergaderingen leuker te maken. Als de situatie klopt, kun je in de videobellen-app ook filters uit andere apps, zoals Snapchat, gebruiken. Deze animatie is niet professioneel, maar wel erg leuk.

Het is ook geweldig dat u Zoom-vergaderingen kunt opnemen. Deze optie is bijvoorbeeld ideaal voor studenten die later hun college kunnen beluisteren. Wilt u een belangrijke vergadering opnemen? Dan kun je ook alleen de audio opslaan.

Heeft u vragen over Zoom? Laat een reactie achter onder de YouTube-video of onze website en wie weet hebben wij of een andere kijker het antwoord.

Volg iPhoned op YouTube

ik belde De website is al jaren fan van Apple en ook via YouTube houden we je graag op de hoogte. Een keer bekijken we een nieuw product, zoals de recente AirPods Max en de tweede indruk van de iPhone 12, maar we delen ook regelmatig handige tips. De afgelopen weken hebben we bijvoorbeeld verschillende video’s gepost over CarPlay, het mobiele platform van Apple.

Niets missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal​ Vergeet niet om onze video’s leuk te vinden, want je helpt ons daar enorm bij. Bedankt voor het kijken!

READ  Apple Podcasts vervangt "Abonneren" door "Doorgaan".
More from Madison Garrett

Het aantal DDoS-aanvallen op online klaslokalen is explosief toegenomen

DDoS-aanvallen op online klaslokalen zijn dit voorjaar exponentieel gegroeid in vergelijking met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *