Mario maakt het oversteken van dieren vreemd voor mij

Dat zond hij trouwens uit tijdens zakelijke videovergaderingen.
GIF​ Nintendo / Kotaku

Voordat Animal Crossing: New Horizons Mario-items toegevoegd op 1 maart, mijn eiland was een mooie plek die niet werd achtervolgd door een loodgieter met dode ogen met een bijl.

Ik moet toegeven dat ik toen lachte Kotaku Inzender John Walker heeft gepost over hoe dit te doen fout Overstekende dieren De dorpelingen waren verkleed als Mario​ En ja hoor, hij reageerde overdreven. Toen viel de update weg en bestelde ik de outfits van mijn personage bij Nook Shopping. De volgende dag kreeg ik mijn spullen per post en ik draag het. De resultaten waren niet geweldig.

Niet gedefinieerd

Je kunt ze niet zien, maar de tanden zijn lang, dun en scherp.
Een screenshot​ Nintendo / Kotaku

Het is waar dat mijn dorp voor het grootste deel geen gewoon lid van de planningscommissie met heldere ogen is Overstekende dieren Persoonlijkheden. Ten eerste heeft hij die Pac-Man lijkogen. Zijn huidskleur is helderwit. Het is bedekt met rare groene stroken, die eigenlijk het tapijt zijn van een pad dat mijn vrouw me heeft gestuurd in een poging nuttig te zijn. Het was nuttig, maar met een mindere graad voor paden en meer om van een dorpeling een zombiefabriek te maken.

Nu achtervolgt mijn groentemonster Mario mijn eiland. Ik logde in op het spel, Isabel maakte haar openingsopmerkingen en dit rare kleine monster verlaat mijn huis. Ik heb de macht om het in een ander persoon of ding te veranderen. In plaats daarvan besteed ik uren aan het onderzoeken van manieren om het op enge plaatsen te plaatsen. In de hoeken. Achter de bomen. Op het gebied van beelden die zijn slachtoffers vertegenwoordigen. Steek zijn hoofd achter uw computerstoel.

Niet gedefinieerd

Nu niet kijken.
Een screenshot​ Nintendo / Kotaku

Het zou niet het geval zijn geweest als Nintendo alle Mario-elementen als een soort bundel had uitgebracht. Als alternatief zijn er 33 items om te kopen, waaronder kostuums, interactieve decorstukken, vloerkleden, vloeren en behang, allemaal beschikbaar in de Nook Shopping-sectie van Nook Phone, waar spelers beperkt zijn tot vijf aankopen per dag. In plaats van van mijn eiland een Mario-wonderland te maken, bestelde ik vijf items en wachtte ik af. Terwijl ik wacht, is Mario aan het vissen.

Niet gedefinieerd

Er is geen yoga in de gemeenschappelijke ruimtes.
Een screenshot​ Nintendo / Kotaku

Aan de positieve kant, Mario Elements-update voor Animal Crossing: New Horizons Het gaf ons de Warp Tube, waardoor spelers van de ene plaats naar de andere op hun eiland konden teleporteren, zelfs van buiten naar binnen. Alles wat ik wou.

Alle spellen hebben kettingbuizen nodig.
GIF​ Nintendo / Kotaku

Ik hoop alleen dat het niet gepaard gaat met eindeloze nachtmerries.

READ  AI bouwt speciale versie van GTA V
Written By
More from Aubrey Mason

Volgens een lek zal Xbox op de E3 2021 vijf nieuwe games onthullen

Xbox zal volgende maand vijf gloednieuwe games onthullen op de E3 2021,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *