Tomb Raider: Final Survivor Trilogy gelekt door Microsoft

Er is een batch van drie recente Tomb Raider-games uitgelekt Microsoft Store​ De lijst verscheen in de Xbox Store en beloofde een visuele update en alle DLC en online functies voor actie-avonturenspellen.

Eerder gespot ResetTomb Raider: Definitive Survivor Trilogy heeft een winkelpagina met alle inhoud. Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration en Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition vormen het pakket, samen met alle digitale extra’s die voor elk zijn verschenen, inclusief outfits, verkenningskaarten en meer . Er is op zich geen upgrade van de volgende generatie, maar 4K Ultra HD is ook inbegrepen.

Volg Lara op haar vormende reis over de wereld, van Tomb Raider belegerd op het belegerde Yamatai-eiland voor de kust van Japan, naar de meedogenloze Siberische toendra die een onsterfelijk geheim verbergt in de Rise of the Tomb Raider, en uiteindelijk naar de berglandschappen van Peru om een ​​catastrofale kracht te ontdekken in een spel Shadow of the Tomb Raider “. “Met alle inhoud van de definitieve versie van elke game belooft deze trilogie tientallen uren ongelooflijke verkenning, uitdagende puzzels oplossen en overlevingsgevechten met Lara terwijl ze de Tomb Raider wordt die hij zou worden.

Er werden geen prijzen aangeboden en 18 maart werd vermeld als een releasedatum, maar die is sindsdien verwijderd en het is waarschijnlijk veilig om aan te nemen dat het een tijdelijke aanduiding was. Een mobiele game genaamd Tomb Raider Reloaded is op dit moment de enige aankomende game voor Lara Croft, maar Shadow of the Tomb Raider maakt deel uit van Xbox The Initiative studio en er is een Netflix-serie onderweg.

READ  Weekend pc-speldeals: bekijk lentedeals en -specials om samen te spelen

We hebben contact opgenomen met Square Enix voor meer informatie, en we zullen updaten als we dat horen.

Written By
More from Max Mcgee

EA Play wordt in december toegevoegd aan Xbox Game Pass voor pc

Begin september kondigde Microsoft aan dat lidmaatschap van Xbox Games Pass voor...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *