Mario Party Superstars Online maakt feesten makkelijker dan ooit

Een feestscherm van Mario Party Superstars met Walugi, Birdo, Mario en Peach.

Eindelijk krijgt Waluji wat hij verdient.
schermafbeelding: Nintendo / Kotaku

Ik heb gekocht en gespeeld Mario-feestje Games sinds de serie begon in 1998 op de Nintendo 64. Maar als familielid Eenzaam in het echte leven, het was zelden een feest voor mij. Afgezien van de vreemde familiebijeenkomst, het grootste deel van mijn familie Mario-feestje Mijn carrière was tegen AI-tegenstanders. Mario Party Superstars Ten slotte kon ik online met vreemden spelen, waardoor ik de rivaliserende menselijke uitdaging kreeg waar ik naar verlangde, zonder dat ik ze in mijn huis hoefde te laten om mijn eten op te eten en mijn huisdieren te stelen.

Het is niet dat ik het niet leuk vind om met andere mensen om te gaan. Ik wil ze gewoon niet in mijn huis. Ze voeden, entertainen, ze welkom laten voelen, het is allemaal een hele klus. Ik heb al een man en twee kinderen, geen van hen wil spelen Mario-feestje met mij. Mario Party Superstars Het stelt me ​​in staat om voldoende beperkt contact te hebben met drie volslagen vreemden die gewoon wat groepsspelletjes willen spelen en daarna verder willen met hun leven.

Online spelen kwam voor het eerst Mario-feestje in 2018 Super Mario-feestje Voor de Nintendo Switch, maar het was niet de online game die ik wilde, althans niet in het begin. Deze game is gelanceerd met de mogelijkheid om een ​​reeks minigames online te spelen, maar niet het echte bordspel. Het online bordspel werd pas in april 2021 toegevoegd, lang nadat het spel helemaal was stopgezet.

Mario Party Superstars-oproepscherm voor meerdere spelers.

Mario de vergadering de vergadering.
schermafbeelding: Nintendo / Kotaku

Mario Party Superstars Speelt online direct uit de doos. Echte online gameplay, met dobbelstenen en items shoppen, evenementenarena’s en minigames. Binnen enkele minuten nadat je online bent gegaan en hebt gekozen op welke van de vijf spelborden je wilt spelen, ben je verbonden met vier andere spelers en ben je klaar om te beginnen.

Doe jezelf een plezier voordat je online gaat: zorg ervoor dat je genoeg tijd hebt om te spelen. vijftien cycli Mario-feestje Met vier personen kan het 30 minuten tot een uur duren, afhankelijk van hoe snel iedereen reageert. In tegenstelling tot het echte leven, of het echte leven zoals ik het me voorstel, zijn er geen drankpauzes, roken, kietelen of iets anders dat mensen in kleine groepen doen. Gelukkig, aangezien het allemaal online is, kun je tijdens het spelen naar het toilet gaan en zullen ze het nooit weten.

Scherm van Mario Party Superstars met het op stickers gebaseerde online belsysteem.

Posters, de grootste vorm van communicatie.
schermafbeelding: Nintendo / Kotaku

communicatie in Mario Party Superstars Het speelt zich online af met een simpele set stickerberichten, die Princess Peach geen vuile namen noemt om alle minigames te domineren. Je hebt “Gefeliciteerd!” En ja!” en “Wah!” Maar niets aanstootgevends of kwetsends.

Dit oproepsysteem wekt de illusie dat een groep liefhebbende vrienden veel plezier heeft, hoe hard ik ook klink in mijn Switch. Het laat mensen ook weten dat ze niet alleen zijn, wat hier het punt is. Zonder deze stickers en mensen die te laat klaar zijn voor minigames, kun je ook een bijzonder slimme AI spelen.

Maak je klaar om online een minigame te spelen in Mario Party Superstars.

Dit is het moment om te roepen: “Maak je klaar!”
schermafbeelding: Nintendo / Kotaku

Menselijk contact, hoewel kwetsbaar, is belangrijk voor het maken van een Mario-feestje leuk spel. Wetende dat Mario waarmee Purdue samenwerkte om Peach en Waluigi te vernietigen in dat spel waar je de kers heen en weer moet geven, een echt persoon is, maakt dat ik ze als speler nog meer waardeer. Als het tijd is om de dobbelstenen te gooien, kijk ik naar een persoon die de dobbelstenen gooit, niet naar een robot.

Een minigame voor twee spelers van Mario Party Superstars.

Mario en ik krijgen dingen voor elkaar.
schermafbeelding: Nintendo / Kotaku

Voor een eenzaam persoon zoals ik is dat genoeg voor een menselijke interactie Mario Party Superstars Voel je als een echt feest. Het is bijzonder en onvoorspelbaar. Het beste van alles is dat ik een dubbele ervaring krijg met online spelen, dus het helpt me om een ​​level omhoog te gaan Mario Party Superstars Sneller profileren.

Het resultatenscherm voor een ronde Mario Party Superstars online laat zien dat de auteur verliest.

Wauwhhhhhhhhh!
schermafbeelding: Nintendo / Kotaku

Zelfs als ik zo hard verlies.

READ  Een gotische remake krijgt een nieuw team van THQ Nordic
Written By
More from Aubrey Mason
FemShep maakt eindelijk rouw in Mass Effect Legendary Edition Trailer, Heavy Impacted Jennifer Hill
Teaser-clip om te onthullen Legendarische versie van Mass Effect De live-uitzending begon...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *