Markiplier Verschijnt in de AFK Arena Mobile Game

Een bekend gezicht heeft zijn weg gevonden naar de wereld van AFK Arena – en het is niet wie je in eerste instantie zou denken.

In een verrassende wending in de gamewereld verschijnt YouTuber Markiplier nu als een NPC in de populaire RPG mobiele game AFK Arena.

De 31-jarige cabaretier is aanwezig als herbergbarkeeper in de stad Ranhorn’s Noble Tavern. Volgens het persbericht van Lilith Games vervangt hij Dolly, die “een welverdiende pauze” neemt terwijl Markiplier invult.

Markiplier is getrouw nagebouwd met behulp van de kenmerkende AFK Arena-kunststijl. Hij ziet er nu uit als een gekke cartoonachtige karikatuur van zijn echte zelf. En als zijn gelijkenis niet genoeg is, is zijn stem ook aanwezig, waardoor spelers ‘de YouTube-sensatie kunnen horen die waardevolle woorden ter ondersteuning biedt om hen aan te moedigen strijd. “

Dit unieke crosspromotie-evenement is aantoonbaar via onderstaande video van Markiplier. Bekijken:

Deze grappige trailer bevat een schijnbaar paranoïde, waanvoorstellingen Markiplier die tekeer gaat over de game, samengevoegd met beelden van AFK Arena. Aan het einde van de video lacht Markiplier om de irrelevantie van de trailer voor het daadwerkelijke spel en vraagt ​​hij fans om het te downloaden om Lilith Games ervan te overtuigen dat zijn trailer hen heeft overtuigd.

AFK Arena is uniek onder RPG’s doordat je kunt grinden wanneer niet spelen. Beloningen en EXP worden zelfs verdiend als u offline bent, waardoor u kostbare uren van de dag bespaart. Regelmatig worden nieuwe missies, evenementen en personages toegevoegd, waardoor de ervaring nog diverser en boeiender wordt voor gewone spelers.

READ  Joe Biden-campagne biedt Animal Crossing Yard-borden

Volgens het persbericht van Lilith Games zei Markiplier over de spel;

“Toen AFK Arena me benaderde voor een partnerschap, heb ik het spel gedownload om te zien of het leuk was en goed paste… het spel heeft sindsdien mijn leven verbruikt. Het is letterlijk het eerste dat ik controleer als ik wakker word. Dit is geen grap. Help alstublieft.”

En als je downloadt AFK Arena van Google Play of de iTunes App Store, kunt u ook worden geconsumeerd door dit hoogwaardige actie-RPG-kaartspel. Wil je iets kleins om je op weg te helpen? De lezers van Nerd Stash kunnen de code ‘BestRPG4BusyU”Om 500k goud en 500 diamanten in-game te claimen!

Hier is een aantal verslavende RPG-kaartgevechten!

Written By
More from Eda Greene

Alles wat je moet weten over de “meest populaire” mobiele game …

Een nieuwe online multiplayer-game heeft veel geroezemoes veroorzaakt in de Google Play...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *