Marvel’s Avengers sterft al op pc en heeft nog steeds geen crossplay

Marvel’s Avengers is niet de grote hit waar Square Enix en Crystal Dynamics op hoopten, althans wat betreft het behouden van online spelers.

Minder dan twee maanden na lancering, Marvel’s Avengers op pc bloedde spelers, en de huidige bevolking kan het complexe web van op matchmaking gebaseerde activiteiten van de game niet ondersteunen. Wees niet verbaasd als dit bekend klinkt, want het is bijna een kopie van de situatie van BioWare en die van EA Hymne behandeld maanden na de lancering begin 2019. Square Enix en Crystal Dynamics hebben een vermakelijke singleplayer-campagne gecombineerd met een multiplayer-suite waarin spelers hun personages uitbouwen voor content aan de horizon. Echter, zoals bij Hymne, hebben problemen met de lancering ertoe geleid dat velen uit de lus zijn gevallen, wat de toekomstplannen van het spel zou kunnen vullen voordat ze zelfs maar begonnen zijn.

Blijf scrollen om te blijven lezen
Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten.

Net als andere op buit gebaseerde spellen de laatste tijd, Marvel’s Avengers heeft een groot aantal missies waar spelers het alleen kunnen doen met AI-metgezellen, naar binnen kunnen gaan met vrienden of een match kunnen maken met vreemden. Voor solospelers of spelers in groepen van minder dan vier is matchmaking met gelijkgestemde helden ideaal, maar de opzet van het spel maakt dit moeilijk wanneer het spelersbestand zich aan de onderkant van het spectrum bevindt. Elke missie fungeert als zijn eigen matchmaking-afspeellijst, zodat spelers allemaal in lege lobby’s kunnen zitten voor verschillende missies. Bovendien moet elke speler een andere held kiezen en kunnen spelers niet deelnemen aan lopende missies.

READ  Warcraft's Shadowlands-uitbreiding is de snelst verkochte pc-game ooit, beweert Blizzard

Verwant: Elke referentie die Marvel’s Avengers maakt voor Captain Marvel

Dit alles heeft geleid tot een minder dan ideale ervaring voor pc-gebruikers van Marvel’s Avengers. Zoals opgemerkt door de speler-trackersite SteamCharts, De superheldengame van Square Enix nu gemiddeld tussen de 1.000 en 2.000 spelers op een bepaalde dag, een aanzienlijke daling ten opzichte van de piek van 28.000 spelers bij de lancering. Op dit huidige populatieniveau zijn de wachttijden voor missies naar verluidt meer dan een half uur als spelers met een volledig team naar binnen willen.

Marvel & # 8217; s Avengers SteamCharts

PC-spelers zijn niet de enigen die lange wachttijden melden. Spelers op PlayStation 4 en Xbox zitten niet rond een half uur, maar er is nog steeds een aanzienlijke wachttijd in lobby’s voordat spelers verschijnen. Zelfs dan is het moeilijk om een ​​volledige bemanning van vier bij elkaar te krijgen zonder vrienden mee te nemen voor de rit. Marvel’s Avengers ook uitgebracht op Google Stadia, een platform dat consequent moeite heeft gehad om publiek naar zijn multiplayer-titels te trekken zonder de hulp van crossplay. Verrassend genoeg, ondanks de online focus, Marvel’s Avengers ondersteunt momenteel geen crossplay, en het toevoegen van een dergelijke functie zou waarschijnlijk bevolkingsproblemen over de hele linie oplossen voor degenen die wel willen spelen.

Het lijkt er echter op dat het aantal mensen enthousiast is over de toekomst van Marvel’s Avengers is aan het afnemen. De game heeft sinds de lancering geen significante inhoudsupdates uitgebracht en er lijkt een focus op het oplossen van bugs in plaats van nieuwe helden of nieuwe evenementen in het bestaande product te krijgen. Het is een moeilijk jaar voor iedereen, maar langzame updates in servicegames kunnen hun succes op de lange termijn vernietigen. Met plannen voor een next-gen lancering en PlayStation-console exclusieve Spider-Man die nog moeten komen, hoopt men dat het kernpubliek nog steeds wacht voordat deze evenementen plaatsvinden.

De volgende: Marvel’s Avengers toegankelijkheid en representatiebenadering is bewonderenswaardig

Marvel’s Avengers is nu uit op Xbox One, PlayStation 4, pc en Google Stadia. Bij de lancering van elke console komt er een next-gen-versie op PlayStation 5 en Xbox Series X uit

Super Mario Battle Royale

Super Mario Bros. 35 Review: eenvoudig en superleuk voor nu


Over de auteur

Written By
More from Max Mcgee

Madhya Pradesh-vrouw misbruikt nadat ze ex-congresleider om BJP-switch had gevraagd

De 19-jarige vrouw beweerde dat vulgaire opmerkingen over haar waren gemaakt (representatief)...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *