Marvel’s Midnight Suns, Marvel XCOM-game van Firaxis Officieel aangekondigd

Marvel’s Midnight Suns is vandaag officieel aangekondigd door strategieontwikkelaar Firaxis Games en ze komen in maart 2022. Zoals verwacht wordt het een behoorlijk solide versie van XCOM — de tactische klassieker die Firaxis in 2012 opnieuw heeft opgestart.

Officieel onthuld als onderdeel van de openingspresentatie van Night Live in de aanloop naar Gamescom 2021, ging het gerucht voor het eerst vóór E3, toen plannen voor 2K blijkbaar lekten, inclusief een vermelding dat de game “XCOM met Marvel-helden” zal zijn. stemacteurs. Latere geruchten zeiden dat het spel het zal doen Aanpasbare functie voor superhelden.

Volgens Creative Director Jake Solomon zal Marvel: Midnight Suns al een aanpasbare superheld bevatten en het script ook omdraaien naar de typische XCOM-ervaring. In plaats van een survival-horror-achtige ervaring, waarin soldaten vechten om te overleven tegen onmogelijke verwachtingen, moet je het opnemen tegen krachtige personages zoals Iron Man en Captain Marvel tegen een groot aantal vijanden, met als doel er zoveel mogelijk uit te schakelen. Het zal veel bekende functies behouden, zoals vernietigbare omgevingen, maar de opeenvolgende kernelementen zoals permadeath zullen verdwenen zijn en veel van de mechanica zullen gloednieuw zijn.

“Het idee was om de gameplay zo snel mogelijk te maken”, zegt Solomon, die uitlegt dat superheldengevechten een bepaalde kinetische snelheid en energie hebben die Firaxis hoopt te weerspiegelen in de Midnight Suns-game.

Een vertegenwoordiger van 2K Marvel’s Midnight Suns beschrijft het als een “ervaring gericht op één speler”.

Marvel’s Midnight Suns cast je als The Hunter – een aanpasbaar personage dat ook de dochter is van Lilith, de aangewezen schurk van het verhaal. Een jager zou in staat zijn om lichte of duistere krachten te kanaliseren, wat erg krachtig kan zijn maar een prijskaartje kan hebben. Ze worden vergezeld door 12 helden, waaronder Ghost Rider, Dr. Strange, Iron Man, Wolverine, Captain America, Magik, Nico, Captain Marvel en Blade.

READ  Olympische Spelen: Bach is ervan overtuigd dat hij toeschouwers zal ontvangen op de Spelen na een ontmoeting met de Japanse premier

De keuzes weerspiegelen de beslissing van Firaxis om Marvel’s Midnight Suns-evenement uit het begin van de jaren ’90 aan te passen — een enigszins dubbelzinnig verhaal dat niettemin geliefd is bij een bepaald segment van fans, waaronder Solomon.

Volgens Solomon benaderde Marvel Firaxis met de mogelijkheid om een ​​game te maken met zijn personages, waardoor de beroemde strategieontwikkelaar carte blanche kreeg om zijn eigen versie van het Marvel-universum te creëren. Solomon koos uiteindelijk voor de Midnight Suns-saga omdat het de minder bekende bovennatuurlijke personages van Marvel een kans gaf om te schitteren.

“Het is een verhaal dat al 30 jaar niet is verteld… sinds de strip uitkwam”, zegt Solomon. “Ze heeft ons twee dingen gegeven, toch? Een, ze gaf ons een nieuwe schurk, ik hou van Lilith als een schurk. ​​Hij gaf ons al deze nieuwe personages om over te praten, een aantal superhelden waarvan ik denk dat spelers niet bekend zouden zijn met. En dan kunnen we natuurlijk de bekendere personages in deze film laten glippen.” Een beetje uit de donkere kant van het Marvel-universum.”

Een van de hoofdlijnen zal het inherente conflict zijn tussen de Avengers — vertegenwoordigd door bekende personages zoals Iron Man — en de minder bekende superhelden, die zich enigszins gemarginaliseerd zullen voelen. Aan deze intrigerende mix zullen de X-Men worden toegevoegd, die de afgelopen jaren veel hindernissen hebben ondervonden om deel uit te maken van Marvel-verhalen. Hij zal Wolverine en Magic X-Men vertegenwoordigen, waarbij Wolverine zelf de walrus is.

Hoewel veel details over de gameplay op dit moment nog steeds vertrouwelijk worden behandeld, zullen XCOM-fans zich meteen thuis voelen met een paar items die tot nu toe zijn aangekondigd. Ze omvatten het klooster, dat vergelijkbaar is met de hoofdbasis uit de hoofdreeks, en de andere helft van de gameplay vertegenwoordigt. Als The Hunter er niet op uit is om demonen te doden, kunnen ze tijd doorbrengen met een held, of dat nu betekent videogames spelen met de Ghost Rider of Dr. Vreemd. Als je tijd doorbrengt met een held, krijg je de kans om een ​​superkrachtige outfit te ontgrendelen die hem zijn meest krachtige vaardigheden geeft. Je kunt ze niet romantisch maken, zegt Solomon, het zijn gewoon ‘heel, heel goede vrienden’.

READ  Real Madrid: Mind-games in ronde 37

Firaxis is van plan om de gameplay van Midnight Suns op 1 september voor het eerst volledig te onthullen. Fans krijgen een veel beter idee van hoe ze de klassieke XCOM-strategie kunnen aanpassen aan Marvel-superhelden.

Marvel’s Midnight Suns wordt ontwikkeld voor bijna elk groot platform, waaronder PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X | S, Nintendo Switch en pc via Steam en de Epic Games Store. De release staat momenteel gepland voor maart 2022.

Deze aankondiging maakt deel uit van IGN’s voortdurende berichtgeving over Gamescom 2021. Bekijk IGN’s Gamescom 2021-hub voor meer nieuws terwijl de show de rest van de week doorgaat.

More from Madison Garrett

Geruchten over iPhone 12 Pro, iOS 14.2-emoji en meer

We hebben weer een week vol Apple-nieuws gehad. Hier zetten we het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *