Download mislukt in WhatsApp; Hoe los je het op?

In het begin was het alleen voor sms-berichten, maar zoals elke succesvolle applicatie moest WhatsApp leren om zijn capaciteit te diversifiëren en uit te breiden, om multimediabestanden zoals foto’s, video’s, audio en zelfs tekstdocumenten te kunnen verzenden. Maar is het nooit bij je opgekomen dat je een bericht hebt ontvangen met inhoud van dit type, en alleen wanneer je op de afbeelding, het geluid, enz. klikt, krijg je een foutmelding met de naam “Download Failed”?

U kunt ook geen video, foto, enz. naar een ander contact verzenden, de cirkel voor het uploaden van bestanden verlaten maar deze niet uploaden?

Download mislukt Fout in WhatsApp

We gaan direct naar WhatsApp-ondersteuningssite Om te leren wat u moet doen als u geen bestanden kunt downloaden of verzenden. Controleer afhankelijk van de toepassing:

WhatsApp-servers zijn mislukt

Een onmiskenbaar teken van een probleem met de WhatsApp-service is juist dat we geen multimediabestanden kunnen ontvangen of verzenden, omdat ze geladen blijven en niet openen. U kunt websites invoeren zoals DownDetector.es en Bekijk de WhatsApp-sectie Om te zien of er een onderbreking is in de service van de applicatie

internetverbinding

  • Zorgt ervoor dat de mobiel een actieve internetverbinding heeft met een sterk signaal. Volgens Whatsapp, “Open een webpagina om te bevestigen” Die wifi of data werkt prima.
  • Zorg ervoor dat de datum en tijd correct zijn geconfigureerd op de mobiele telefoon. Als de datum niet klopt, “U kunt geen verbinding maken met onze servers om multimediabestanden te downloaden.”

Mobiele opslag

Aangezien elke foto, video, audio en bestand dat je downloadt van WhatsApp ruimte inneemt op je mobiele telefoon, Het probleem kan zijn dat je geen opslagruimte meer hebt op je smartphone – Iets wat de mobiele telefoon je al heeft verteld. Je zult wat ruimte moeten vrijmaken, wat erg belangrijk is omdat de mobiele telefoon beter zal werken dan wanneer het geheugen volledig bezet is.

  • Als u een mobiele Android-telefoon heeft, is het meest voorkomende pad: Instellingen > Opslag > Ruimte vrijmaken
  • Als het een iPhone is, dan Instellingen > Algemeen > iPhone-opslag
READ  Stella Emmanuel, een conservatieve expert op het gebied van Covid-19, zegt dat Biden en Gates hun hersens hebben laten downloaden en vervangen door demonische klonen.

SD-opslagruimte

Als het probleem aanhoudt en u een SD-kaart op uw mobiele telefoon gebruikt, is dit hoogstwaarschijnlijk een SD-kaart Het werkt niet goed. Om dit te controleren, moet u ervoor zorgen dat uw SD-kaart het volgende bevat:

  • Genoeg vrije opslagruimte. Als je genoeg ruimte hebt, maar nog steeds geen WhatsApp-bestanden kunt downloaden, moet je mogelijk WhatsApp-gegevens van je SD-kaart verwijderen.
  • Alleen-lezen modus is uitgeschakeld.

Als deze oplossingen het probleem niet oplossen, kan de kaart: SD is beschadigd. In dit geval moet u de SD-kaart opnieuw formatteren of een nieuwe kopen.

.

Bron van artikel

Disclaimer: dit artikel is gemaakt op basis van de feed en is niet bewerkt door ons team.

Written By
More from Eda Greene
COVID-19-vaccinatiecertificaat: downloaden via de Aarogya Setu-app, CoWIN
COVID-19-vaccinatiecertificaat: downloaden via de Aarogya Setu-app, CoWIN De tweede golf COVID-19 verspreidt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *