Mary Trump haalt vernietigende kritiek op president uit in een nieuw boek van CNN

Stelter: Book is essentially an anti-Trump campaign book

‘Donald heeft, onder leiding van mijn grootvader en met de medeplichtigheid, stilte en passiviteit van zijn broers en zussen, mijn vader vernietigd. Ik kan hem mijn land niet laten vernietigen’, schreef Mary Trump in het boek, waarvan een kopie is verkregen door CNN.

Het Witte Huis weigerde commentaar te geven op het boek.

Mary Trump schrijft dat een deel van het boek gebaseerd is op haar eigen geheugen, en in sommige gevallen een dialoog heeft gereconstrueerd op basis van wat haar door sommige familieleden en anderen is verteld, evenals juridische documenten, bankafschriften, belastingaangiftes en andere documenten .

Mary Trump, een gediplomeerd klinisch psycholoog, schrijft dat ze voor Hillary Clinton heeft gestemd en in 2016 niet naar het verkiezingsfeest van Trump is geweest omdat ze ‘mijn euforie niet zou kunnen bevatten toen Clintons overwinning werd aangekondigd, en ik niet wil onbeleefd zijn. ‘

Mary Trump schrijft dat ze in eerste instantie het runnen van haar oom als president niet serieus nam. ‘Ik dacht niet dat Donald het serieus nam’, schreef ze. ‘Hij wilde gewoon de gratis publiciteit voor zijn merk.’

‘Hij is een clown’, zei mijn tante Maryanne destijds tijdens een van onze vaste lunches. ‘Dit zal nooit gebeuren’, schreef Mary Trump.

Maryanne Trump Barry is een voormalige federale rechter. CNN heeft contact met haar opgenomen voor commentaar.

Het boek van Mary Trump wordt twee weken te vroeg gepubliceerd door Simon & Schuster op 14 juli, temidden van de grote vraag na een rechtszaak over de vrijlating ervan. Volgens de rechtbank heeft de uitgever al 75.000 exemplaren van het boek gedrukt.

Nadat het boek van Mary Trump vorige maand werd gepubliceerd, nam de jongere broer van de president, Robert, juridische stappen om de publicatie ervan te blokkeren.

Robert Trump won kort een bevel tegen Mary Trump en Simon & Schuster in het Hooggerechtshof van de staat New York, maar een hof van beroep hief het tijdelijke huisverbod tegen de uitgever de volgende dag op.

Het straatverbod is nog steeds van kracht tegen Mary Trump, dus ze kan niet in het openbaar reageren.

READ  Xbox-baas zegt dat Call of Duty "relatief geweldig zal zijn in vergelijking met andere switch-games"

Haar woordvoerder, Chris Bastardi, zei maandag: “De daad van een zittende president om een ​​burger te muilkorven is slechts de laatste in een reeks verontrustende gedragingen.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *