Mass Effect-lead geeft aan dat de nieuwe game een vervolg is op zowel Andromeda als Mass Effect 3

De teaser-trailer voor Mass Effect 5 – of hoe het ook wordt genoemd – beantwoordde enkele vragen en stelde er nog veel meer aan de orde. Een ding dat veel fans opviel, is dat we meerdere sterrenstelsels zien in de opening van de trailer, wat leek te suggereren dat de nieuwe game zowel Mass Effect 3 als Andromeda zou opvolgen. Nu wakkert BioWare het vuur van speculatie rechtstreeks aan.

In reactie op fans op sociale media die speculeren dat dit een enkel vervolg zou zijn op beide games op basis van de multi-galactische intro, projectregisseur Mike Gamble tweets dat de aanwezigheid van twee melkwegstelsels daar zeer “opzettelijk” was. Hij volgt om te zeggen “Wie weet. Misschien niet? Maar we laten het allebei zien met een reden. “

Gamble moedigt fans zeker aan om door te gaan met speculeren, maar het ziet ernaar uit dat we lang zullen wachten op antwoorden. In een blogpostZegt BioWare dat “we een lange landingsbaan voor de boeg hebben voordat we klaar zijn om u meer te laten zien”, en gezien hoeveel tijd er is verstreken sinds de nieuwe Dragon Age maakte zijn debuut, moet u die waarschuwing waarschijnlijk zeer serieus nemen.

Gamble heeft sinds de lancering ook de uren besteed aan het benadrukken van enkele van de Mass Effect-trilogie-veteranen die zijn teruggekeerd naar de studio voor de aankomende game, zoals PC-gamer notities.

Blijf voorlopig de trailer hieronder bekijken. Deze 103 seconden zullen je heel lang moeten volhouden.

In de tussentijd zijn er genoeg andere RPG-spellen om je gezelschap te houden.

READ  Steelrising, de Franse revolutionaire robotgame, is op zoek naar testers
Written By
More from Max Mcgee

Onder ons Xbox-versie bevestigd voor 2021, en het is nu gratis op Game Pass voor pc

De Among Us Xbox-versie komt officieel ergens in 2021 en je kunt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *