Enquête: heb je Apple’s nieuwe AirPods Max-hoofdtelefoon van $ 549 besteld?

AirPods Max zijn eindelijk hier en nu te bestellen. De nieuwe over-ear-koptelefoon van Apple werd deze week aangekondigd met ruimtelijke audio, actieve ruisonderdrukking en meer. Nu willen we weten of je AirPods Max al hebt besteld, of dat je nog overweegt om ze te kopen.

Terwijl Apple zegt dat AirPods Max volgende week in de winkels zal verschijnen, de voorraden zijn aanzienlijk beperkt, aangezien de geschatte levertijd op de website van Apple voor elk model maximaal 14 weken is.

Er werd lang uitgekeken naar de eerste geruchten dat Apple een nieuwe hoofdtelefoon met een eigen merk zou ontwikkelen in 2018. Hoewel we dit jaar nog meer bewijs hadden dat Apple zich klaarmaakte om nieuwe hoofdtelefoons te lanceren, waren de geruchten over het lanceringsschema tegenstrijdig, en sommige rapporten wezen op een lancering begin 2021.

Apple verraste ons en introduceerde AirPods Max op tijd voor Kerstmis, althans in theorie, aangezien je ze waarschijnlijk niet in 2020 kunt krijgen vanwege de beperkte voorraad. Hoewel de meeste geruchten over AirPods Max waar zijn gebleken, moest Apple tijdens het ontwikkelingsproces een aantal verwachte functies schrappen – zoals automatische detectie aan de linker- en rechterkant en een vervangbare hoofdband.

De prijs was ook hoger dan verwacht, omdat geruchten voorspelden dat een sportmodel van Apple’s hoofdtelefoon $ 349 zou kosten, maar het bedrijf introduceerde slechts één AirPods Max-model dat $ 549 kost. Toch lijkt de vraag naar de nieuwe AirPods Max sterk te zijn – of Apple heeft dit jaar een extreem beperkt aantal eenheden geproduceerd, wat resulteert in beperkte beschikbaarheid.

READ  Oculus heeft nu de beste VR Battle Royale-game

Lees meer over AirPods Max op 9to5Mac:

Heeft u AirPods Max besteld of overweegt u deze te kopen? Zo nee, om welke reden? Laat het ons weten in de poll hieronder en werk het verder uit in de comments!

FTC: we gebruiken automatische affiliate-links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Written By
More from Lesley Curry

Epic’s Apple-rechtszaak zou “aanzienlijke en ernstige gevolgen” kunnen hebben voor platformhouders zoals Nintendo

Nintendo Life Epic’s Apple-rechtszaak zou “aanzienlijke en ernstige gevolgen” kunnen hebben voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *