Fedor Kruse beschuldigd van “bedrog” in cashgames met hoge inzetten

Fedor Kruse beschuldigd van “bedrog” in cashgames met hoge inzetten

Pokernews.com bracht eerder deze week het verhaal uit over Fedor Kruse die naar verluidt vals speelde met Solvers tijdens het spelen van High Stakes Cash Games. Het verhaal is zo interessant dat we er vandaag ook aandacht aan besteden. Het nieuws kwam via een aantal oud-huisgenoten van de Duitser naar buiten, die het verhaal via het bekende TwoPlusTwo-forum naar buiten brachten. (De foto bij het artikel is van de website vip-grinders.com en is gemaakt tijdens de WSOP)

Om een ​​lang verhaal kort te maken, laten we meteen naar de kern van de aanklacht gaan. Fedor Kruse wordt door enkele van zijn oude kamergenoten ervan beschuldigd dat hij “Solvers” gebruikte tijdens het spelen van High Stakes Cash Game. De Duitser zou op deze manier duizenden euro’s hebben verdiend. zonder tussenkomst van bijvoorbeeld PokerStars, die op de hoogte is gebracht.

Hoe heeft Kruse dit precies gedaan? Volgens zijn huisgenoten gebruikte de Duitser een “twee computersysteem”, wat betekent dat hij poker speelde op de hoofdcomputer en een oplosser had op de tweede computer. Je kunt dit niet op dezelfde computer doen omdat de pokerclients kunnen zien of een speler ook een oplosser heeft. Het is zelfs niet mogelijk om de Raise Your Edge rank-viewer te gebruiken tijdens het spelen, omdat je binnen enkele minuten een e-mail ontvangt van bijvoorbeeld PokerStars om de rank-viewer te sluiten.

Gebruik je al Hold’em Manager 3 of Poker Tracker 4?

Maar wat is er zo slecht aan het uitvoeren van een Oplosser? Via een Solver kun je heel snel een situatie simuleren waarna de computer je vertelt wat de beste GTO (Game Theory Optimal) beslissing is. Zie het als een soort assistent die constant helpt om zo min mogelijk fouten te maken. Spelers die zoveel mogelijk GTO-beslissingen nemen, hebben een zeer goede kans om winstgevend te spelen, vooral op de High Stakes, aangezien veel van hun tegenstanders dit ook proberen, maar het waarschijnlijk niet zo goed kunnen doen als een echte oplosser, waardoor je een groot voordeel. hebben. De “Real-time assistentie” (RTA) is absoluut verboden tijdens het spelen en het is daarom een ​​grote fout van de kant van Kruse om op deze manier te werken.

READ  Suresh Raina sluit zich aan bij MS Dhoni, trekt zich terug uit de internationale cricket

Winrate Fedor Kruse

Is er bewijs van de fraude? Het verhaal wordt naar buiten gebracht door twee voormalige huisgenoten / vrienden van Kruse die zichzelf “Manuel” en “Niklas” noemen. Het lijkt er zelfs op dat ze percentages van Kruse hadden, ook al wisten ze al dat er iets goed mis was. Ze namen zelf contact op met PokerStars en zetten Kruse eind augustus uit hun appartement in Wenen. De forumthread die ze op het TwoPlusTwo-forum hebben gepost, bevat ook een aantal screenshots met winstpercentages, chatlogboeken en de e-mail die naar PokerStars is gestuurd.

Controle van TwoPlusTwo forumbericht om de screenshots te bekijken.

In de chatlogs, waarvan we uiteraard niet kunnen vaststellen of ze werkelijk authentiek zijn, praten de hoofdpersonages meerdere keren over oplossers. Op een gegeven moment geeft Kruse aan dat hij in een moeilijke situatie “gokte op basis van de oplosser” en geeft ook toe in een onenigheidsgesprek dat hij geen kans heeft tegen de vaste klanten zonder de inzet van de oplosser.

Kruse aan zijn kant van het verhaal

De bekende pokerspeler Patrick Leonard heeft via Twitter laten weten met Kruse te hebben gesproken en in het gesprek heeft de Duitser aangegeven dat hij op een gegeven moment met zijn kant van het verhaal zal komen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd …..

Studeren via pokercode

Ook jij kunt aan de slag met het lesmateriaal van Pokercode om nog meer uit je spel te halen. Het is een behoorlijke investering, maar als je bereid bent voldoende tijd in je eigen ontwikkeling te steken, verdien je meer dan dat. Het originele Poker Code-lespakket was uitgebreid genoeg om bijna elke speler te helpen, maar de afgelopen maanden zijn er nogal wat modules toegevoegd. Ook cool is de nieuwe rank-viewer waarmee je je preflop-game nog beter kunt perfectioneren. We hebben een apart artikel geschreven over deze handige en onmisbare tool die je er doorheen leidt vind je hier.

READ  Luis Rojas geniet van het winnen van Mets debuut en 'proteïne shake' viering

Voor meer informatie over het Poker Code lespakket ga je naar Pokeren.nl Pokercode bladzijde. Om een ​​pokercode te bestellen kunt u direct op de onderstaande banner klikken.

Written By
More from Aubrey Mason

Dead Bylight is nu in kleurenblindmodus na provocerende opmerkingen van een van zijn ontwerpers

Dood bij daglicht Het is de afgelopen jaren een hit onder spelers...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *