Mayhem-mods downloaden in de verhaalmodus van GTA 5

Mods zijn een integraal onderdeel van pc-gaming en het is een van de belangrijkste redenen voor veel gamers die pc’s verkiezen boven consoles. De GTA-serie is geen onbekende in het wijzigen van de pc-versies.

De serie heeft een lange geschiedenis van mods, die aan de gang is sinds de release van GTA 3 voor Windows PC in 2002. Misschien heeft geen enkele videogame zoveel door fans gemaakte mods als GTA-games. De GTA mod-community is ook een van de grootste en meest actieve mod-community voor videogames.

Dit artikel onderzoekt een mod voor de GTA 5-verhaalmodus genaamd Chaos Mod V. De mod is enorm populair geworden dankzij GTA-streamers zoals DarkViperAU.


Wat is Chaos Mod V in GTA 5?

Het idee van een mod die chaos aan de game toevoegt is geen nieuw idee voor de GTA-serie. Er waren vergelijkbare “chaos” mods voor GTA Vice City en GTA San Andreas. Chaos Mod V van pongo1231 is een poging om zo’n mod voor GTA 5 opnieuw te creëren.

Wat deze modus doet, is elke 30 seconden een nieuw willekeurig effect toevoegen, de timer is zichtbaar op het scherm. Deze effecten kunnen variëren van het in brand steken tot het lanceren van de auto van een speler in de lucht. Sommige van deze effecten zijn getimed en duren 90 seconden, terwijl andere slechts één keer voorkomen.

De mod wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe effecten en functies, waarvan een lijst te vinden is Hier. Momenteel zijn er ongeveer 290 effecten die het kan hebben.

Hoe mod downloaden en installeren?

Chaos Mod V kan hier worden gedownload Koppeling. Hier zijn de instructies voor het installeren van deze modus:

  • Spelers moeten downloaden en installeren script voordat u deze mod installeert.
  • Verplaats het ChaosMod.asi-bestand en de chaosmod-map naar uw GTA 5-thuismap.
READ  Hoe offline kaarten te downloaden van Google Maps op iPhone

Spelers die de modus met FiveM willen gebruiken, moeten deze richtlijnen volgen:

  • Verplaats het ChaosMod.asi-bestand naar de map Extensies in de map FiveM / FiveM Application Data. Spelers moeten mogelijk een map “Plug-ins” maken als deze niet bestaat.
  • De map chaosmod moet dan zoals gewoonlijk naar de hoofdmap van GTA 5 worden verplaatst.

Gezondheidsgerelateerde waarschuwingen: Spelers met tinnitus of andere gehoorproblemen kunnen episodes van sommige effecten van deze modus ervaren. Deze spelers moeten de volgende effecten uitschakelen:

  • zie bubbels
  • intense angst
  • Hoge geluidslaag

Written By
More from Eda Greene
De dagelijkse download van het Oosten, woensdag 24 november – WNCT
De dagelijkse download van het Oosten, woensdag 24 november Video Eat Down:...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *