Medeoprichter van Facebook, Chris Hughes, verkoopt NYC-huis met verlies

Medeoprichter van Facebook, Chris Hughes, verkoopt NYC-huis met verlies

Medeoprichter van Facebook, Chris Hughes, heeft zijn herenhuis in New York City met verlies verkocht.

Uit documenten die maandag zijn ingediend bij het ministerie van Financiën van de stad blijkt dat Hughes zijn eigendom op 157 W. 12th St. heeft verkocht voor $ 19,5 miljoen.

Hughes, 36, en zijn politiek activistische echtgenoot Sean Eldridge, 33, kochten het huis in Greenwich Village in 2015 voor $ 22,3 miljoen, blijkt ook uit records.

Dat betekent dat ze het voor $ 2,8 miljoen minder hebben verkocht dan ze hebben betaald.

Hughes sloot zich aan bij Mark Zuckerberg en twee andere studenten van Harvard om TheFacebook.com in 2004 uit hun slaapzalen te lanceren en verliet het bedrijf naar verluidt in 2007.

Hughes en Eldridge staan ​​vermeld onder een naamloze vennootschap in de akte van het herenhuis, maar de naam en handtekening van Hughes verschijnen als de geautoriseerde ondertekenaar van de LLC.

Beschreven in zijn vermelding als een herenhuis uit de Griekse Revival uit de jaren 4040, kwam het huis in augustus 2019 op de markt voor $ 26 miljoen. In februari van dit jaar daalde de vraagprijs met 17 procent tot 21,5 miljoen dollar.

De koper, in het openbaar vermeld als 157 Townhouse LLC, kon niet onmiddellijk verder worden geïdentificeerd. De Corcoran Group, die deze notering op de markt bracht, weigerde te beginnen.

Het 20-voet brede huis heeft vier slaapkamers en 6½ badkamers met meer dan 6000 vierkante meter aan leefruimte. Listing afbeeldingen laten zien een aantal ruime uitgaansgelegenheden, waaronder woonkamers aan de voor- en achterzijde op salonniveau en kamerhoge ramen. Het huis heeft een aantal open haarden, een keuken van de chef-kok met Wolf- en Miele-apparaten en, afzonderlijk, een koetshuis dat toegankelijk is via een eigen ondergrondse loopbrug.

READ  Het afsluiten van de Ubisoft-server zorgt ervoor dat Might & Magic X-spelers geen downloadbare content hoeven te kopen

Er is ook een kelder met een filmzaal en een wijnproeverij. En op het dak is er een beplante daktuin, een van de vijf buitenruimtes van het pand.

Written By
More from Aubrey Mason
Speedrunner verslaat Pokémon Shining Pearl in minder dan een uur
afbeelding: Pokemon Company Pokemon Brilliant Diamond en S.Henning Pearl Vandaag is ze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *