Sudeep over de rol van Sanjay Dutt in KGF 2: ik zou niet hebben gedaan waartoe hij in staat is

Sanjay Dutt and Sudeep

Kiccha Sudeep heeft de geruchten ontkend die beweerden hem een ​​rol in de KGF-franchise te hebben aangeboden. Deze verduidelijking komt nadat speculaties begonnen met het doen van rondes dat hij het aanbod om het personage te spelen dat nu wordt gespeeld door Bollywood-acteur Sanjay Dutt, heeft afgewezen.

Sanjay Dutt en Sudeep.PR-hand-out

‘Ik werd alleen benaderd met een uitnodiging om de film te bekijken toen KGF: Chapter 1 voltooid was’, zei hij in een interview. Hij is blij dat Sanjay Dutt aan de Yash-starrer werkt.

De acteur, die voor het laatst werd gezien in Dabangg 3 van Salman Khan, voegde toe: “Ik ben alleen blij dat de heer Sanjay Dutt de film KGF: Chapter 2 maakt, omdat ik niet zou hebben gedaan waartoe hij in staat is.” Kiccha Sudeep heeft een negatieve rol gespeeld in veel grote bannerfilms buiten Karnataka.

Omdat hij dergelijke rollen met gemak heeft vervuld, had een deel van Sandalwood-bioscoopbezoekers het gevoel gehad dat Sudeep perfect zou zijn voor het personage van de antagonist van Adheera in KGF 2. Dit maakte de weg vrij voor geruchten, die nu zijn beëindigd met de verduidelijking van Kiccha.

Opgemerkt moet worden dat Sudeep de trailer van de film Yash en Srinidhi Shetty van harte heeft geprezen. Hij had gepost: ‘Lijkt op een valkaan die op het punt staat uit te barsten. Mijn beste woord voor het team van #KGF. Hoeden van Prashanth voor zijn verbijsterende visie. Hij heeft samen met het team het naar een ander niveau gebracht … Yash ziet er fantastisch uit. Een pluim voor @hombalefilms voor hun passie.[sic]”

READ  Backstreet Boys en NSYNC trending op Twitter na discussies over welke van de boybands beter is

Momenteel werkt Sudeep aan Shiva Karthik-regisseur Kotigobba 3 en Anup Bhandari’s Phantom.

Yash in KGF

Yash in KGF.PR Handout / Keerthy Suresh Facebook

Aan de andere kant moet de opname van KGF 2 nog worden voltooid. Het team wacht met spanning af om de resterende 20 procent van de shoot te voltooien zodra de volledige lockdown is opgeheven.

De film staat gepland voor 23 oktober.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *