Meer games met een leeftijdsclassificatie voor Stadia

De ESRB-, PEGI- en USK-leeftijdsclassificaties vliegen de afgelopen weken om ons heen. Dit is interessant omdat dit grote hints zijn dat bepaalde titels op Stadia kunnen verschijnen. Dit keer zijn er nog zeven titels beschikbaar, waarvan niet de minste.

We wisten al dat er vijf van de zeven titels zouden komen. De eerste twee zijn Watch Dogs en Watch Dogs 2. Deze hebben een PEGI-beoordeling, wat niet verwonderlijk is. Deze zijn al aangekondigd samen met de andere lijn van Ubisoft-games en worden gerepareerd ter voorbereiding op Ubisoft +. De volgende is daarentegen interessant. Het betreft Darksiders III. Het derde deel in de Darksiders-serie lijkt naar Stadia te komen, omdat de game een ESRB-rating heeft gekregen. De game Darksiders Genesis staat al op Stadia en speelt zich af in hetzelfde universum. Het betreft alleen totaal andere gameplay, want Darksiders III is meer een third person action game terwijl Darksiders Genesis een isometrische RPG is. Bovendien heeft een volledig onbekende game ook een ESRB-leeftijdsclassificatie gekregen. De game heet ‘Cthulhu Saves Christmas’ en is een isometrische turn-based strategie-RPG die zich afspeelt in het Cthuluhu-universum.

De maffia-trilogie komt eraan

De andere drie spellen zijn de Mafia Trilogy. Er zijn PEGI-beoordelingen verschenen voor Mafia: Definitive Edition, Mafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definitive Edition. Op zich geen groot nieuws, want de games werden in de zomer al voorzien van een ESRB-rating. Deze games vallen dus samen met Destroy All Humans in de kleine groep games die na een leeftijdsclassificatie niet op Stadia terecht zijn gekomen. De maffia-spellen werden om onbekende redenen tot nader order uitgesteld. Er was geen nieuwe datum. Veel spelers keken erg uit naar de game, maar na de releases op consoles en pc bleef het stil rond Stadia. Dit is het eerste teken van leven in lange tijd. Laten we hopen dat de spellen op korte termijn komen.

We hebben gisteren ook gemeld dat er blijkbaar een nieuwe game, Legend of Keepers, naar Stadia komt. Lees hier de details. En mis de twee onthulde spelmodi van Outcasters niet. Klik hier voor de filmpjes.

READ  Het Beste PS4 Controller Recensie 2021
Written By
More from Aubrey Mason

Knockout City overtreft 5 miljoen spelers in twee weken

foto: Velan Studios / EA Knock-out Stad, het onlangs uitgebrachte multiplayer-trefbalspel over...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *