Meme Fest op Twitter als #RahulModi Cracks UPSC-examen

NDTV News

Pradeep Singh is ook populair op Twitter na het behalen van het prestigieuze examen (Bestand)

Het examen van de openbare dienst kraken – een van de moeilijkste van het land – is geen grap. Twitter heeft echter de mogelijkheid om vreugde te vinden waar die niet is. Dinsdag was een succesvolle kandidaat het onderwerp van een woedende meme-storm, omdat zijn naam is gekoppeld aan een van de beroemdste politieke rivalen die het land ooit heeft gezien: congreslid Rahul Gandhi en premier Narendra Modi.

Een kandidaat genaamd Rahul Modi heeft naar verluidt de 420e plaats behaald in het UPSC-examen en is op weg om administratief medewerker te worden. Zijn naam werd echter een van de beste Twitter-trends omdat het de combinatie is van de namen van de twee leiders. ‘Het is de fusie van een eeuw’, grapte een Twitter-gebruiker.

Pradeep Singh is ook populair op Twitter na het behalen van het prestigieuze Civil Services-examen 2019. De 29-jarige staat bovenaan de lijst van 829 kandidaten die gekwalificeerd zijn voor de IAS, IPS, IFS en andere overheidsdiensten, de Union Public Service Commission (UPSC) ) aangekondigd op dinsdag.

READ  Oklahoma vs. Kansas - Game Preview - 31 januari 2021

Premier Narendra Modi tweette: “Felicitaties aan alle slimme jongeren die met succes zijn geslaagd voor het ambtenarenonderzoek, 2019! Er wacht u een spannende en bevredigende carrière in de openbare dienst. Mijn beste wensen!”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *