Meme Fest op Twitter als #RahulModi Cracks UPSC-examen

NDTV News

Pradeep Singh is ook populair op Twitter na het behalen van het prestigieuze examen (Bestand)

Het examen van de openbare dienst kraken – een van de moeilijkste van het land – is geen grap. Twitter heeft echter de mogelijkheid om vreugde te vinden waar die niet is. Dinsdag was een succesvolle kandidaat het onderwerp van een woedende meme-storm, omdat zijn naam is gekoppeld aan een van de beroemdste politieke rivalen die het land ooit heeft gezien: congreslid Rahul Gandhi en premier Narendra Modi.

Een kandidaat genaamd Rahul Modi heeft naar verluidt de 420e plaats behaald in het UPSC-examen en is op weg om administratief medewerker te worden. Zijn naam werd echter een van de beste Twitter-trends omdat het de combinatie is van de namen van de twee leiders. ‘Het is de fusie van een eeuw’, grapte een Twitter-gebruiker.

Pradeep Singh is ook populair op Twitter na het behalen van het prestigieuze Civil Services-examen 2019. De 29-jarige staat bovenaan de lijst van 829 kandidaten die gekwalificeerd zijn voor de IAS, IPS, IFS en andere overheidsdiensten, de Union Public Service Commission (UPSC) ) aangekondigd op dinsdag.

Premier Narendra Modi tweette: “Felicitaties aan alle slimme jongeren die met succes zijn geslaagd voor het ambtenarenonderzoek, 2019! Er wacht u een spannende en bevredigende carrière in de openbare dienst. Mijn beste wensen!”

READ  Fred van Manchester United rechtvaardigde het label 'onderschatte grote spelers' van fans tijdens de overwinning tegen PSG
Written By
More from Max Mcgee

Yankees ‘Aaron Boone blij met de efficiëntie van de eerste training

De Yankees hadden hun eerste officiële training van lentetraining 2.0, spelen en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *