Menu’s kunnen worden bijgewerkt op de Samsung Galaxy Tab S7

Een paar dagen na het einde van de maand arriveert de update van mei voor de Galaxy Tab S7. Voor een toestel dat officieel elke drie maanden geüpdatet wordt, brengt Samsung verrassend veel updates naar zijn high-end tabletreeks.

Galaxy Tab S7 mei 2021 update

Officieel heeft Samsung een beleid voor haar tablets waarin eens in de drie maanden beveiligingsupdates worden aangeboden. Dit geldt ook voor duurdere modellen met pittigere prijzen. In de praktijk ligt het tot nu toe bij de Galaxy Tab S7 in 2021 tot nu toe een beetje anders. Nadat de tablet al patches van januari, maart en april heeft gekregen, komt nu ook de update van mei.

Een download van meer dan 412 MB brengt de tablet naar firmwareversie T87 * XXU2BUE2 (Tab S7) of T97 * XXU2BUE2 (Tab S7+). De lijst met veranderingen is kort maar krachtig. De patch van mei wordt geïnstalleerd, en Snel delen De functionaliteit is verbeterd. We hebben dit laatste punt de afgelopen weken ook gezien op allerlei Samsung-telefoons – van de Galaxy S21 en Galaxy S20 tot de Galaxy S9. Het is nooit duidelijk geweest waarom Samsung de functie niet eenvoudig via de app zelf kan updaten.

Beschikbaarheid

Je kunt de nieuwe update installeren op alle Galaxy Tab S7 en S7+ modellen die verkrijgbaar zijn in Nederland en België: met wifi en/of 4G/5G verbindingen. Je krijgt automatisch een melding, of je kunt er direct naar toe gaan Instellingen naar systeem update en klik erop Download en installeer.

(En bedankt, Willem!)

READ  14x de meest fantasierijke iOS 14-startschermen (en zo doe je dat)

More from Madison Garrett

De herfstuitverkoop van Steam in 2020 was de grootste ooit

Valve’s nieuwste Steamworks Development-blog biedt bekijk enkele cijfers van de herfstuitverkoop van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *