Meer dan 13.000 eigenaren hebben de Air Fry-upgrade voor slimme GE-ovens gedownload

Slimme ovens die in de afgelopen vier jaar zijn gekocht, hebben functie-upgrades gekregen voor aangesloten apparaten

GE Appliances, een dochteronderneming van Haier, demonstreerde de enorme kansen die beschikbaar zijn door de aankoop van apparaten met wifi-functionaliteit en introduceerde in april upgrades voor airfryers voor eigenaren van meer dan 60 modellen slimme ovens van de merken CAFÉ, GE Profile en Haier. Tot nu toe hebben meer dan 13.000 eigenaren de No-Preheat Air Fry-upgrade gedownload. Het bedrijf zag als gevolg van de campagne ook een toename van meer dan 143% in het maandelijks gebruik van Air Fry-modi op GE-ovens en aangesloten apparaten.

“Dit is nog maar het begin van wat we voor onze eigenaren voorbereiden met apparaten die in de loop van de tijd echt verbeteren”, zegt Keith Larsen, senior directeur productmarketing voor koken bij GE Appliances. “We moedigen degenen die hun oven nog niet hebben aangesloten of de gratis upgrade hebben gedownload, aan om zich aan te sluiten bij de duizenden eigenaren die de luchtfrituurtechnologie al in hun ovens gebruiken. Dit is nog maar het begin van over-the-air functie-upgrades en de toekomst van slimmer koken.”

Met een sterk geloof in innovatie die het leven van consumenten gemakkelijker, efficiënter en persoonlijker maakt, stimuleert GE Appliances de “beter wanneer verbonden”-mentaliteit. Door gebruik te maken van bestaande No-Preheat Air Fry-technologie in het nieuwe hardwareaanbod van het bedrijf, konden ingenieurs de technologie pushen door software via de ether te downloaden naar eerder verkochte apparaten met wifi-mogelijkheden. Hierdoor kan een hele nieuwe groep consumenten nu genieten van de crunch zonder calorieën en zonder bijkopen.

Voor meer informatie over hoe het werkt of om te controleren of u in aanmerking komt, gaat u naar GE-apparatuur drukkamerEn de GE .website of CAFÉ . Hardware-website. Naast toegang tot software-upgrades, profiteren consumenten die hun apparaten verbinden via de SmartHQ-app ook van functies zoals opstarten op afstand, apparaatmeldingen voor voltooide cursussen en monitoring van de kookvoortgang vanaf een handheld-apparaat.

Zie ook: Knowles biedt spraakbesturing voor slimme huishoudelijke apparaten met standaard AISonic White Goods-oplossing

Written By
More from Eda Greene

The Witcher III Wild Hunt Volledige versie Gratis downloadgames voor pc

The Witcher III Wild Hunt PC– The Witcher 3: Wild Hunt Download...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *