Met 4X Humankind kun je met je muis mensen over de kaart achtervolgen

4X Humankind is net uitgebracht, maar spelers beginnen al verborgen geheimen te onthullen die begraven liggen in het ontwerp van de game. Sommige adelaarsfans hebben gemerkt dat je met je muisaanwijzer dingen over de kaart kunt jagen.

Net als in het competitieve strategiespel Civilization, zit de campagnekaart van de mensheid boordevol dynamische visuele functies die bedoeld zijn om de keuzes van de speler weer te geven. Terwijl je je stad bouwt, verspreidt de stadsuitbreiding zich over de kaart, en als je zaken als handelsroutes introduceert, gaan caravans op en neer over de wegen. Hetzelfde lijkt te gelden voor dieren in het wild en huisdieren.

Xetni14 gebruikt zijn aanwijzer om een ​​kudde schapen in de buurt van een stad op en neer langs een berg te achtervolgen. Anderen hebben gereageerd op het delen van hun eigen verhalen, en dit lijkt een kenmerk van het spel te zijn sinds de bètaperiode van de mensheid. Het werkt ook op mensen, tot het punt dat de samenleving misschien het eerste paasei van de mensheid heeft ontdekt. Volgens gebruiker iso9042 is het ze in reactie op een bericht van Xetni14 ooit gelukt om een ​​menselijk model van een weiland naar een struik te jagen, waar een leeuw vervolgens op sprong.

“Toen ineens [a] De leeuw springt uit de struik, rent naar die man toe en zijn model verdwijnt, alsof hij wordt opgegeten”, schreven ze.

De kleine details in dit spel zijn geweldig. Kijk maar naar mijn indicator en hoe het leven in de game erop reageert. Van Menselijk ras TheGame

“Dan loopt de leeuw lui weg. Ik weet nog steeds niet zeker of dit een grappige fout is met omringende entiteiten, of dat roofdieren daadwerkelijk op hun prooi jagen”, eindigt het verhaal. Een andere gebruiker genaamd Zoryall, die lid is van het 3D Art in Human-team, antwoordde dat het geen bug is.

READ  [Review] 'Days Gone' op pc is de beste versie van het post-apocalyptische actiespel

Als er niets anders is, is de mensheid een ongelooflijk mooi spel. U kunt uw plezier vergroten door Shift + F10 te gebruiken om alle HUD en widgets te verwijderen en de wereld rond te zwerven. Wees voorzichtig, dit voorkomt ook dat dingen als het hoofdmenu verschijnen, dus zorg ervoor dat je alles weer aanzet als je klaar bent.

Je kunt onze Humanity-recensie bekijken als je meer wilt weten over wat we zagen in de eerste echte rivaal van Civilization, maar we hebben ook tal van gidsen om je te helpen, inclusief oorlogvoering, moeilijkheidsgraden en zelfs hoe je roempunten kunt verdienen en claimen zege.

Koop nu De mensheid rechtop draaienstrategieKoop nu

Humankind is nu beschikbaar op pc via stoom-, de Epic Games StoreEn google stadions, En Game Pass voor pc.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Met de 4X of Mankind kun je met je muis mensen over de kaart achtervolgen”, “Type: “Nieuws”, “Categorie:”Humanity”}, ” user “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Sega “,” genre “:” Strategy Gamer “,” title “:” Humankind “, ” genres”:[“Strategy Gamer”,”Simulation”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Gouverneur van Rajasthan moet Assembly Session, BJP Conspiracy Clear bellen

Rahul Gandhi zei dat de BJP samenzweerde om de regering van Ashok...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *