Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl krijgen de Nintendo Switch Lite

de Pokemon Diamant En parel rimex Komt naar de Nintendo Switch, en daarmee komt een dosis nostalgie uit het Nintendo DS-tijdperk.

Om gamen te vieren, brengt The Pokémon Company een nieuwe versie uit van de Nintendo Switch Lite-console met zowel Dialga- als Palkia-ontwerp op de achterkant. Het is gepland om beschikbaar te zijn voor aankoop op 5 november, vóór Pokemon Brilliant Diamond En glanzende parel Releasedatum 19 november.

De nieuwe Switch Lite heeft standaard zwarte en gouden en zilveren emblemen voor Palkia en Dialga op de achterkant. Het is een vrij eenvoudig ontwerp, maar fans merkten al snel een leuk detail op: het ontwerp eert het uiterlijk van een speciale editie Nintendo DS Lite die naast de originele games verscheen.

Pokemon Brilliant Diamond En Pokemon Shining Pearl Dit zijn nieuwe edities van het origineel Diamant En Parel De games die in 2007 met de Nintendo DS zijn meegeleverd. Dit is in feite hetzelfde ontwerp van een oude speciale editie van de Nintendo DS, behalve dat het is aangepast voor de Nintendo Switch Lite. Als je nu het geluk hebt om een ​​Dialga en Palkia DS te blijven bezitten, kun je een bijpassende set consoles krijgen.

Pokemon Brilliant Diamond En glanzende parel De release staat gepland voor 19 november. Bovendien zal The Pokémon Company ook releasen Pokemon Legends: Arceus, in 2022.

READ  Nintendo sluit Dr. zijn eigen draagbare Mario
Written By
More from Aubrey Mason

Hangout-evenementengids – Einde en beloningen

Met Jinshin-effectVersie 1.4 update, “Uitnodiging van Windblume”, spelers hebben nu de kans...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *