Met de eerste inhoudsupdate van Watch Dogs Legion kun je de geest beheersen en zieke hartslagen laten vallen

Hallo, Watch Dogs Legion. Het is lang geleden dat we voor het laatst hoorden over het open hackspel van Ubisoft – het laatste grote nieuws was de late komst van de online multiplayer-modus op pc in maart. Nou, Watch Dogs Legion heeft vandaag zijn eerste contentupdate na de lancering, die nieuwe rekruteringsagenten, nieuwe coöpmissies en nieuwe vaardigheden toevoegt, maar de echt vreemde dingen voor Season Pass-houders bespaart.

Titelupdate 4.0 Het weegt iets minder dan 20 GB op Ubisoft Connect, en daar is heel weinig van. Aan de vrije kant zien spelers nieuwe DJ-carrières en eerste responder, elk met hun eigen nieuwe vaardigheden. Eerstehulpverleners hebben een inzetbaar AR-schild dat hun groep beschermt tegen inkomende aanvallen en geweervuur. Muziek-dj’s krijgen een geluidsgolf die omringende vijanden verdooft en een boost geeft aan hun vrienden in het nabijgelegen team.

De patch introduceert ook de mogelijkheid om haar- en lichaamskunst aan je personages aan te passen, wat een leuke toevoeging is – DedSec heeft een heel specifieke esthetiek, maar je wilt jezelf een beetje kunnen uitdrukken in de neonschedel en het chroomgas. – Masker-look. Je zult ook drie nieuwe coöpmissies vinden die je met je team kunt spelen, dus bepaal je conditie en schakel vervolgens met een paar vrienden over naar de online modus.

Dit is een teaser die het allemaal opsplitst:

Voor Season Pass-bezitters wordt het vreemd vreemd met het nieuwe heldenpersonage Mina Sidho, die de geest van niet-speelbare personages kan beheersen. Mind control-personages zijn een beetje het ultieme doel van Watch Dogs Legion, maar Mina brengt dingen naar voren door dit onmiddellijk te kunnen doen, met behulp van haar OMNI Optik. Als het grijpen van het lichaam niet echt jouw ding is, kun je altijd afzien van een “mentale explosie” die de denkpatronen van een vijand verandert in een warm, plakkerig geluid.

READ  Een Minecraft-speler heeft TNT uitgevonden voor zelfmining

Season Pass-eigenaren krijgen ook een nieuwe singleplayer DedSec Stories-missie genaamd Swipe Right. Dit lijkt iets te maken te hebben met de dating-app, maar in plaats van daten met de prachtige singles bij jou in de buurt, worden je antieke stukken van koolstof. In feite is het doel om te voorkomen dat een Egyptische minister onschatbare antiquiteiten verkoopt om gewelddadige extremisten te financieren. vooruit gaan.

Er is veel te bieden: alle Watch Dogs Legion-spelers krijgen vijf nieuwe Solo-missies, twee nieuwe coöptools en iedereen kan uitkijken naar twee nieuwe PvP-modi om online te spelen. In juni kunnen Season Pass-eigenaren uitkijken naar het spelen van een nieuw verhaal genaamd Bloodline, met de looks van een vreselijk persoon en de originele Watch Dogs-held Aiden Pearce, evenals de masker-dragende Wrench van Watch Dogs 2.

In augustus krijgen Season Pass-houders toegang tot een nieuw speelbaar Darcy-personage, dat toevallig lid is van de Assassin Brotherhood die we kennen en waarderen uit de Assassin’s Creed-serie.

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Door de eerste Watch Dogs Legion-inhoud bij te werken, kunt u de hersenen beheersen en pathologische impulsen elimineren”, “type”: “post”, “category” : “watch-dogs-legion”}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “”, “genre”: “RPG”, “title”: “Watch Dogs Legion Types:[“RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Fortnite-lekkers zeggen dat Lebron James naar de game komt als een Icon Series-skin

Het lijkt zeer waarschijnlijk dat NBA-ster Lebron James binnenkort zijn plaats in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *