Met de nieuwe functie ‘Suggested Posts’ van Instagram kun je voor altijd scrollen

Alsof Instagram al niet verslavend genoeg was, voegt het bedrijf een nieuwe functie toe waarmee je nog langer door je feed kunt scrollen. Vanaf vandaag wordt Instagram geladen ‘Voorgestelde berichten‘aan het einde van uw feed, zodra u helemaal op de hoogte bent van updates van vrienden en andere accounts die u volgt.

Normaal gesproken geeft Instagram aan het einde van uw feed gewoon het bericht ‘Je bent helemaal ingehaald!’ bericht en laat je oudere berichten zien. In plaats daarvan zie je nu na dat bericht standaard voorgestelde berichten van andere accounts, inclusief advertenties natuurlijk.

[Read: Most mobile apps suck — here’s how to fix them]

Gelukkig kun je oudere berichten nog steeds met één tik op de knop bekijken – je ziet de optie direct onder het ingehaalde bericht. Je kunt Instagram ook laten weten dat je niet geïnteresseerd bent in een voorgesteld bericht door op het menu met drie stippen te tikken en ‘niet geïnteresseerd’ te selecteren; dat zal het algoritme vertellen dat het wat aanpassingen moet doen. Helaas kun je voorgestelde berichten niet helemaal uitschakelen – ze zijn hier om te blijven.

Zoals opgemerkt door Engadgetlijkt de functie te doen denken aan de manier waarop TikTok werkt; het is een gemakkelijke manier om gebruikers betrokken te houden en nieuwe accounts te vinden. Instagram heeft voor die doeleinden ook het tabblad Verkennen, maar persoonlijk bezoek ik die hub nooit. De nieuwe functionaliteit zou in theorie meer naadloos kunnen zijn – of verraderlijk, afhankelijk van uw standpunt.

READ  Samsung Galaxy S21 Plus vs. iPhone 12 Pro Max camerastalen lekken - en het is niet dichtbij

Wist je dat we een online evenement over digitale kunst die eraan komt? Doe mee met de Form Track op TNW2020 om te ontdekken hoe technologie de manier verandert waarop we kunst maken, ervaren en delen.

Volg Aangesloten op voor meer nieuws en recensies over apparatuur, gadgets en hardware
Twitter en
Flipboard.

Gepubliceerd op 20 augustus 2020 – 02:56 UTC

Written By
More from Aubrey Mason

Beste Minecraft Bedrock-video-instellingen 2021

De video-instellingen van de Minecraft Bedrock Edition zijn eenvoudig te configureren. De...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *