Multiplayer: Hoe speel je Co-Op – Battletoads Wiki Guide

Laatst gewijzigd:

Welkom op de Co-op-pagina van de officiële IGN Wiki Guide en Walkthrough voor Battletoads op Xbox One en pc. Hier zullen we alles opsplitsen wat je moet weten over Battletoads ‘coöp, inclusief hoeveel spelers kunnen spelen, speelbare personages en meer.

Klik of tik op de onderstaande links om naar verschillende secties te gaan:

Battletoads is een game die het beste in coöp kan worden gespeeld, aangezien het een game is over drie paddenhelden die de melkweg willen redden. Je kunt natuurlijk het hele spel solo spelen, maar je zult merken dat terwijl je als één pad speelt, de anderen gewoon binnenkomen om iets te zeggen en dan verdwijnen.

Je kunt het spel spelen met maximaal twee extra coöpspelers. Als je met slechts één andere speler speelt, wordt de derde pad of het derde personage grijs weergegeven en is deze alleen toegankelijk als een speler erop tikt. Als je het spel met twee andere spelers speelt, verschijnen alle drie de personages op het scherm. Je kunt echter geen personages invoeren, omdat alle speelbare personages al op het scherm staan.

Coöp in Battletoads werkt uitsluitend als coöp op de bank, of met andere woorden, er is geen online multiplayer. Dit betekent dat als je met anderen wilt spelen, ze zich in dezelfde kamer moeten bevinden als jij op dezelfde Xbox One of pc.

Als je een level kiest, word je eerst naar een character selectie scherm gebracht. Je kiest een van de drie speelbare personages. Het is hier dat elke persoon die wil spelen, zijn karakterkeuze selecteert en vastzet. Daarna wordt het podium geladen en ga je spelen.

READ  Willekeurig: PlayStation's Gone Days zijn technisch speelbaar op Xbox

advertentie

Als je met anderen speelt, worden sommige dingen gewijzigd om plaats te bieden aan extra spelers. De hacking-minigame zorgt er bijvoorbeeld voor dat alle spelers een minigame voltooien om de computer te hacken.

Een ander ding om op te merken is dat alle spelers vooruit moeten gaan om naar een nieuw scherm op een podium te gaan. Als een persoon aan de linkerkant van het scherm staat, zal de speler die vooruit probeert te komen door naar rechts te gaan, een muur raken totdat de speler aan de linkerkant ook naar rechts gaat.

Het laatste waar je op moet letten bij het spelen in coöp is dat wanneer een speler down gaat, een andere speler over zijn lichaam moet gaan staan ​​en RB moet vasthouden om hem weer tot leven te wekken. De speler op de grond kan ofwel op de loer liggen tot een andere speler ze weer tot leven brengt, ofwel opgeven. Als ze het opgeven, gaan ze dood en kunnen ze niet respawnen totdat een timer afloopt.

Elke missie in het spel kan in coöp worden voltooid. Elk van de fasen van het spel verandert om plaats te bieden aan extra spelers, dus voor nog snellere fasen die rond minigames zijn gebouwd, worden de minigames gewijzigd om plaats te bieden aan extra spelers.

Opmerking: de veranderingen zijn niet dramatisch. De game zal nog steeds hetzelfde spelen, maar dingen zoals minigames zullen veranderen om plaats te bieden aan een andere persoon die speelt.

  • Uitslag: Rash is de groene zonnebril-dragende pad met rode bandana’s op zijn armen. Hij is het standaardpersonage. Zijn snelheid en kracht zitten tussen de andere twee padden in. Hij is sneller dan Pimple maar niet zo sterk als Pimple. Hij is langzamer dan Zit maar sterker dan zit. Zijn moveset werkt geweldig voor spelers die gewoon dingen willen slaan en zich goed willen voelen terwijl ze het doen.
READ  Staat het op Xbox One / Series X?

  • Puistje: Puistje is de oranjeachtige pad die beduidend groter is dan Uitslag en Zit. Zijn snelheid is de laagste van de drie padden en hij is sterker dan de andere twee padden. Zijn moveset is opgebouwd rond langzame maar krachtige aanvallen. Hij gooit gootstenen, raakt spelers met stenen muren en meer. Als je je een brute kracht in de strijd wilt voelen, is Pimple het personage voor jou.

  • Zit: Zit is de blauwgroene pad en hij is de kleinste van de drie. Reken hem echter niet af, want hij is ook de snelste pad van het trio. Hij heeft minder kracht dan zowel Pimple als Rash, maar zijn snelheid is hoger dan beide. Hij kan meer stoten per seconde uitdelen dan Pimple en Rash en zijn ontwijkingsbewegingen zijn ook sneller. Als je tijdens het proces door het scherm wilt ritsen en mensen wilt ponsen, is Zit het personage voor jou.

Written By
More from Max Mcgee

VS sluit consulaat van Chengdu in China, na opdracht van Houston

CHENGDU, China – De Verenigde Staten sloten maandag hun consulaat in de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *