Xbox Game Pass voegt 6 nieuwe titels toe, inclusief gloednieuwe games die net zijn uitgebracht

Xbox Game Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate op pc en Xbox One hebben niet één, niet twee, maar zes nieuwe games toegevoegd, waaronder drie games die net vandaag en gisteren zijn uitgebracht. Meer specifiek heeft de pc-versie van de abonnementsservice zes nieuwe spellen om te spelen, waaronder een van de best beoordeelde spellen van het jaar, Microsoft Vluchtsimulator. Ondertussen hebben abonnees op Xbox One slechts drie nieuwe games om van te genieten, waarvan de meest opvallende de nieuwe is Battletoads remake, die ook beschikbaar is op de pc-versie.

Zoals altijd maakt Microsoft niet bekend hoe lang een van deze games beschikbaar zal zijn in elke respectieve service. Dat gezegd hebbende, een paar van de games zijn games van Xbox Game Studios, wat betekent dat ze voor altijd zullen blijven rondhangen. De andere kunnen permanente toevoegingen zijn, of ze kunnen maar een paar maanden bestaan. Met andere woorden, zorg ervoor dat u deze titels eerder dan later bekijkt.

Hieronder kun je meer lezen over alle zes games, en de trailers voor elk bekijken:

Battletoads

Omschrijving: Van Xbox Game Studios, beschikbaar met Xbox Game Pass op dag één! Het wachten is voorbij! Rash, Zitz en Pimple keren eindelijk terug om zich een weg te banen door een geheel nieuw avontuur vol actie vol gechoreografeerde chaos, en coöp op de bank zal misschien nooit meer hetzelfde zijn. 1-3 spelers nemen de controle over de Battletoads en werken samen om door wilde en onvoorspelbare levels te stormen met slechts één regel: verwacht het onverwachte. Teamwork laat de droom werken in een drop-in, drop-out gameplay-explosie, gevuld met over-the-top gameplay-momenten waar iedereen van kan genieten, maar alleen een echte ‘Toad’ kan beheersen. Installeer het nu vooraf, zodat u klaar bent om te spelen wanneer het valt!

READ  Crash Bandicoot 4: het wordt tijd - komt het naar de pc?

Platforms: Console en pc

vorige

Microsoft Flight Simulator

Omschrijving: Van Xbox Game Studios, beschikbaar met Xbox Game Pass (pc of Ultimate) op de eerste dag! Van lichte vliegtuigen tot wide-body jets, vlieg met zeer gedetailleerde en nauwkeurige vliegtuigen in de volgende generatie Microsoft Flight Simulator. Test je vliegvaardigheden tegen de uitdagingen van real-time atmosferische simulatie en live weer in een dynamische en levende wereld. De wereld is binnen handbereik.

Platforms: Pc

vorige

Spiritfarer

Omschrijving: Leer hoe je afscheid kunt nemen in dit gezellige managementspel over doodgaan. Speel als Stella de spiritfarer en bouw een boot om een ​​fantasierijke wereld te verkennen op zoek naar geesten die op zoek zijn naar doorgang naar het hiernamaals. Wees bevriend met en zorg voor je passagiers terwijl je op je handgemaakte veerboot je een weg baant over mystieke zeeën, mijnbouw, vis, oogst, kookt en baant. Ren, spring, zip en glij je een weg door elegant geconstrueerde platformlevels. Neem een ​​vriend mee om mee te doen aan het plezier als Daffodil the Cat, in optionele lokale coöp voor twee spelers. Breng ontspannende quality time door met je spirit-passagiers, creëer blijvende herinneringen en leer uiteindelijk hoe je afscheid kunt nemen van je gekoesterde spirit-vrienden.

Beschikbaarheid: Nu beschikbaar

Platforms: Console en pc

vorige

Darksiders Genesis

Omschrijving: Darksiders: Genesis is een actie- / avonturenspel dat zich een weg baant door hordes demonen, engelen en alles daartussenin op weg naar de hel en weer terug met vlammende geweren en zwaaiende zwaarden. Genesis geeft spelers hun eerste blik in de wereld van Darksiders vóór de gebeurtenissen in het originele spel. Verder introduceert het de vierde en laatste Horseman Strife, evenals Co-op-gameplay voor het eerst in de geschiedenis van de franchise.

READ  Hitman 3 op pc krijgt een exclusiviteitsperiode van 12 maanden bij Epic Games Store

Beschikbaarheid: 20 augustus

Platforms: Pc

vorige

Crossing Souls

Omschrijving: Het is 1986 in Californië en een groep vrienden zal de zomer van hun leven beleven na een mysterieuze ontdekking in de bossen buiten hun rustige stadje. Door een artefact te ontdekken waarvan ze de krachten niet volledig begrijpen, zullen deze opmerkelijke kinderen de natuurwetten trotseren en op de een of andere manier een wisselwerking aangaan tussen twee niveaus van de werkelijkheid: leven en dood. Hun nieuwsgierigheid zal een reeks onverwachte gebeurtenissen teweegbrengen waardoor ze betrokken raken bij een samenzwering van de regering en een mysterieuze generaal van het Amerikaanse leger met zijn eigen snode plannen.

Platforms: Pc

vorige

Don’t Starve: Giant Edition

Omschrijving: Don’t Starve: Giant Edition is een compromisloos overlevingsspel in de wildernis vol wetenschap en magie. Je speelt als Wilson, een onverschrokken Gentleman Scientist die in de val is gelokt door een demon en naar een mysterieuze wilderniswereld is getransporteerd. Wilson moet leren zijn omgeving en haar inwoners te exploiteren als hij ooit hoopt te ontsnappen en de weg naar huis terug te vinden. Don’t Starve: Giant Edition bevat de originele hitgame Don’t Starve and the Reign of Giants-uitbreiding die nieuwe speelbare personages, seizoensbazen, weersomstandigheden, nieuwe biomen, wezens en meer toevoegt!

Platforms: Console en pc

vorige

Written By
More from Eda Greene

De beste games en apps voor virtuele toeristen op pc

Verveeld door lockdown? Kantoor gaat nog een maand niet open? Chagrijnig over...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *