Met de nieuwe Xbox-app van Microsoft kun je Xbox One-games naar je iPhone of iPad streamen

De update van de Xbox-app van Microsoft voor iOS en iPadOS is nu live, waardoor Xbox One-bezitters games naar hun apparaten kunnen streamen. Een nieuwe Xbox-app is beschikbaar in de App Store dat omvat een functie voor spelen op afstand, waarmee eigenaren van een Xbox One-console hun games naar een iPhone of iPad kunnen streamen.

Remote-play is anders dan de xCloud-service van Microsoft, die games rechtstreeks vanaf servers streamt in plaats van je eigen Xbox One-console. Deze Xbox Remote-play-functie maakt alleen verbinding met uw eigen Xbox-console, niet met xCloud. Het is vergelijkbaar met Sony’s eigen PS4 Remote Play functie die ook beschikbaar is op Android en iOS.

Hoewel deze app Xbox One- en Xbox Series X / S-games ondersteunt, kunnen oudere Xbox 360- en originele Xbox-games niet op afstand worden gestreamd naar Android- of iOS / iPadOS-apparaten.

Deze app ondersteunt ook de mogelijkheid om via Wi-Fi toegang te krijgen tot een Xbox-console, of zelfs een LTE- of 5G-verbinding. Met de Xbox-app kunt u uw Home Xbox bedienen en u kunt uw console ook op afstand starten buiten uw huis. De Xbox start op zonder geluid of het Xbox-lampje aan de voorkant, en als je de verbinding verbreekt, gaat hij na een korte periode van inactiviteit weer in stand-by.

Een nieuw De Xbox-app is onlangs op Android aangekomen, en deze bijgewerkte iPhone-versie bevat hetzelfde nieuwe ontwerp en dezelfde nieuwe functies. Het is ook een aanvulling op de nieuwe Xbox Series X- en Series S-consoles, waardoor spelers snel gameclips en screenshots kunnen downloaden of delen. U kunt zelfs console-ruimte beheren en games uit de app verwijderen.

READ  Zouden Will en Jada zich inhouden tijdens hun ‘Red Table Talk’?

Deze nieuwe Xbox-app is ook een stuk sneller dan de vorige iOS-versie, en het ontwerp komt overeen met het nieuwe dashboard en de gebruikersinterface op Xbox in het algemeen. Dit nieuwe ontwerp is helemaal klaar voor de lancering door Microsoft van de Xbox Series X / S-consoles op 10 november.

De bijgewerkte Xbox-app van Microsoft verandert de xCloud-situatie helaas niet. Apple breidde onlangs een olijftak uit om diensten als Stadia en xCloud mogelijk te maken, maar het bevatte een grote vangst die zou betekenen dat Microsoft honderden games afzonderlijk als afzonderlijke apps zou moeten indienen met behulp van zijn streamingtechnologie. Microsoft was niet geamuseerd door de nieuwe regels van Apple.

More from Madison Garrett
De cultuur- en mediasector vraagt ​​om een ​​leidende rol in kunstmatige intelligentie
Ministerie van OCW ontvangt position paper “Artificial Intelligence for All” Op vrijdag...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *