Met deze 7 tips van Philips Hue haal je meer uit je lampen

Met Philips Hue maak je de verlichting in huis slim, maar dat is meer dan alleen de verlichting aan- en uitdoen, dimmen en verschillende kleuren kiezen. Met deze Philips Hue tips haal je meer uit je lampen.

Lees verder na de aankondiging.

Tips Philips Hue

Denk je aan slimme verlichting, dan zit je binnenkort bij Philips Hue. Signify lanceert onder deze naam een ​​breed scala aan lampen, voor zowel binnen- als buitengebruik.

Deze lampen bedien je natuurlijk via de app, HomeKit, Google Home of je stem via een slimme assistent. Je kunt dan eenvoudig de lampen aan- of uitzetten, dimmen en van kleur veranderen. Maar er is veel mee te maken. Daarom hebben we enkele tips toegevoegd om meer uit uw bollen te halen.

1. Pas het gedrag aan na het inschakelen

Als je slimme lampen gebruikt, moet je de verlichting altijd uitdoen via je smartphone of een slimme assistent. Gebruik je een wandknop, dan kan de lamp pas daarna worden aangezet door nogmaals op de wandknop te drukken. Toen vergaten de lampen plotseling de vooraf ingestelde kleur en helderheid. Daar is een oplossing voor.

In de instellingen van de Philips Hue-app vind je de optie “Gedrag tijdens het spelen”. Hier geef je per lamp aan wat er moet gebeuren als je op de muurknop drukt of als de stroom uitvalt. Als u “Herstellen na uitschakelen” kiest, worden de laatst gebruikte kleur en helderheid hersteld.

2. Synchroniseer lichten met uw media

Er zijn verschillende manieren om de lichten te synchroniseren met muziek, video’s of games. U kunt de beheerder gebruiken Hue Sync-app Voor uw computer om te gebruiken. U kunt ook Hue Play Sync Box kopen om verbinding te maken met uw tv.

READ  Hoe kan ik mijn Facebook-account definitief verwijderen?

Bovendien zijn er veel opties van derden die veel goedkoper zijn dan Play Sync Box en nog steeds veel meer opties bieden. Controleer apps HuePartyEn de iLightShow Aan Tint In de app store.

3. Probeer andere apps

Hierboven noemden we al enkele apps die je kunt downloaden om je lampen te synchroniseren met muziek, films of andere media, maar er zijn meer apps in de App Store die de mogelijkheden van je lampen uitbreiden.

Neem de eerder genoemde hueDynamic, met de optie om de “experimenten” met licht en geluid te starten, om de disco te spelen of de optie om de lichten met je mee te laten ademen om beter te slapen. Ook AanSwitch Aanbevolen. Met deze applicatie kun je je lampen de mooiste kleuren laten zien.

Tips Howie Phillips

4. Bedien de lichten wanneer u niet thuis bent

U hoeft niet thuis te zijn om uw lichten aan te doen. Als je lampen zijn aangesloten op de Hue Bridge, kun je ze ook aan de andere kant van de wereld bedienen. U moet deze functie eerst inschakelen. Ga hiervoor naar Instellingen en “Externe bediening” in de Philips Hue-app.

5. Routine maakt het leven gemakkelijker

In de Philips Hue-app vind je handige manieren om lampen een routinematig themagedrag aan te leren. Met Home Away is het bijvoorbeeld mogelijk om de verlichting automatisch uit te schakelen als je het huis verlaat en weer aan te zetten als je weer thuiskomt.

Als je vroeg weg moet, kun je “Awakening” gebruiken om ervoor te zorgen dat de lichten je langzaam wakker maken. U kunt ook uw eigen routine toevoegen op basis van zonsopgang of zonsondergang.

READ  Italië en Portugal zijn de meest populaire bestemmingen voor deze herfstvakantie
Tips Howie Phillips

Duik in Hue Labs voor experimenten

Het lab is een groot onderdeel van de Philips Hue-app. Hier vind je allerlei ervaringen van Philips Hue voor je lampen. Ga hiervoor naar het tabblad Ontdekken en kies Hue Labs. De lampjes helpen je dan om te sporten of yoga te doen. U kunt de lichten gebruiken als timer, of u kunt het laten werken alsof u thuis woont terwijl u op vakantie bent.

7. Gebruik van accessoires

De mogelijkheden van Philips Hue kunnen ook worden uitgebreid via accessoires. Koop bijvoorbeeld een dimmerschakelaar om de verlichting met een knop te dimmen. Met een bewegingssensor gaan de lichten automatisch aan als je in de buurt bent. Deze sensoren zijn beschikbaar voor zowel binnen- als buitengebruik. Er zijn ook Philips Hue Smart Plugs te koop. Je kunt deze tussen de stekker en het stopcontact van de “domme” lampen plaatsen om ze ook slim te maken.

Philips Hue Play Gradient-recensie

Eerder dit jaar hebben we de nieuwste Philips Hue-producten getest. Lees onze review van de Philips Hue Play Gradient en de nieuwste Filament-lampen.

U kunt Philips Hue-lampen toevoegen aan uw smart home-programma. Maar zou je HomeKit of Google Home kiezen?

More from Madison Garrett

Cyberpunk 2077-spelers zeggen dat ze restitutie krijgen

Cyberpunk 2077 is vorige week in een behoorlijk ruwe staat uitgebracht, en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *