Spotify voegt eindelijk offline muziekdownloads toe aan Apple Watch

Spotify voegt de mogelijkheid toe om afspeellijsten, albums en podcasts naar Apple Watch te downloaden voor offline afspelen. Kondigde het bedrijf vrijdag aan. Gebruikers kunnen audio streamen met 96 kbps, Spotify-inhoud op hun telefoons toevoegen en verwijderen en synchroniseren met het horloge.

“De mogelijkheid om muziek en podcasts te downloaden vormt een aanvulling op de bestaande functie om je favorieten vanaf het horloge te kunnen streamen, en nu hoef je niet eens je telefoon mee te nemen”, zei het bedrijf in zijn persbericht.

Spotify heeft in november de mogelijkheid toegevoegd om muziek te streamen met Apple Watch; Tot dat moment werkte Apple Watch alleen als afstandsbediening om Spotify-muziek af te spelen op iPhone of een ander apparaat dat compatibel is met Spotify Connect. Spotify lanceerde de Apple Watch-app voor het eerst in 2018.

De offlinefunctie is vanaf vrijdag beschikbaar op Apple Watch Series 3 of hoger met WatchOS 6.0 of hoger, WatchOS 7.1 en hoger aanbevolen. Spotify Premium-abonnement vereist. Spotify Premium-lidmaatschappen Het varieert van $ 9,99 per maand voor een enkele account tot $ 15,99 per maand voor het gezinsabonnement. Een studentenaccountoptie is ook beschikbaar voor $ 4,99 per maand.

Een andere muziekstreamingservice, Deezer, versloeg Spotify tot het uiterste door eerder deze week de mogelijkheid toe te voegen om muziek te downloaden van de Apple Watch-app.

Ook deze week zei Spotify dat het een nieuwe functie lanceerde waarmee Wear-apparaten van Google offline muziek kunnen downloaden en beluisteren, zonder dat een bijbehorende telefoon nodig is. De productleider van het bedrijf voor wearables zei dat het nog niet is uitgebracht, maar dat het in de pijplijn zit Via Google-ontwikkelaarssleutelwoord Dinsdag.

READ  Dingen die u op 24 april moet weten
Written By
More from Eda Greene

Download de Swachhata-app, beoordeel onze hygiƫne: PMC | Patna Nieuws

Patna: Meer dan 35.000 mensen in de stad hebben tot nu toe...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *