Met deze iPhone-app maak je je telefoon persoonlijker dan ooit

© Aangeboden door Trendalert


Wat is er leuker dan persoonlijke gadgets op je apparaat te hebben Iphone? Toen iOS 14 uitkwam was dit al mogelijk, maar ontbraken een aantal opties. Soms wil je gewoon een specifieke offerte of Foto op je startscherm om het nog specialer te maken.

En daar was Widgetsmith. De applicatie waar u kunt vinden wat bij u past hoofdscherm kan evolueren! Maar hoe doe je dit precies? In dit artikel leggen we uit hoe je Widgetsmith op iPhone gebruikt.

Stap 1. Download Widgetsmith uit de App Store

Het begint natuurlijk allemaal met het downloaden van de Widgetsmith-app naar je iPhone. Gelukkig hoef je niet lang te zoeken om deze app bovenaan de pagina te vinden als je de term “Widgetsmith” gebruikt of gewoon klikt hier.

Stap 2. Bepaal de grootte van de widget

Zodra je de Widgetsmith-app opent, krijg je als het ware een lijst met verschillende formaten. De app biedt kleine, middelgrote en grote tools. Wat is de beste optie? Dit hangt helemaal af van je wensen. Vind je het niet erg als de gadget te veel ruimte in beslag neemt? Dan kun je eenvoudig kiezen voor “Big Gadget toevoegen”. In het begin zal het vooral gaan om kijken wat het beste bij jouw homescreen past.

Stap 3. De inhoud selecteren

Heb je kunnen kiezen uit de verschillende vormen? Dan is het tijd om de inhoud van uw widget te definiëren. Klik bijvoorbeeld op “Widget toevoegen”. U ziet nu verschillende opties zoals foto’s, tijd, datum en weer. Veel mensen kiezen ervoor om de klokwidget op hun startscherm te plaatsen. Apple heeft ook een widget, maar met Widgetsmith kun je ook de kleur, stijl en sfeer van je horloge aanpassen. Zo maak je het geheel nog specialer!

READ  Je kunt deze Android 12-functies op elke Android-telefoon gebruiken

Stap 4. Voeg de widget toe aan het startscherm

Als je klaar bent met het ontwerpen van je widget, is het natuurlijk belangrijk dat deze ook daadwerkelijk op je startscherm verschijnt. Hoe doe je dit? Ga naar je startscherm. Houd je vinger op het scherm totdat de apps beginnen te “trillen” en je ziet linksboven een “+” teken. Klik vervolgens op het plusteken en scroll naar beneden. Ergens in deze lijst ziet u de Widgetsmith-app. Klik hierop en voeg de widget toe! Niet meer niet minder. Uw aangepaste widget zou nu op het startscherm moeten verschijnen. Hoe mooi is dat?

More from Madison Garrett
De herfstuitverkoop van Steam in 2020 was de grootste ooit
Valve’s nieuwste Steamworks Development-blog biedt bekijk enkele cijfers van de herfstuitverkoop van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *