Super Buckyball hoopt in maart vroege toegang te lanceren

superhelden die voetballen, Rocket League Voldoet aan Let op en kijk – Liftspeeltuinen voor Pathea-spellen Super Buckyballs Championship Snel en gemakkelijk te begrijpen. Hoewel dit misschien intrigerend klinkt voor fans van futuristische sportvideogames, zal het op dit moment waarschijnlijk niet de naald verplaatsen voor Pathea’s belangrijkste publiek: de Chinese overheid.

Chongqing heeft zijn hoofdkantoor in Bathia, maker van 2019 Mijn tijd in Portia, zoals elke ontwikkelaar in China: het staat stand-by dankzij het harde optreden van de regering tegen videogames, een beleid dat meer op een volksgezondheidscampagne lijkt dan op een censuurprogramma. Westerse spelers hebben misschien gezien Krantenkoppen in zomer en herfst, toen China strengere limieten aankondigde voor de tijd die minderjarigen besteden aan het online spelen van videogames.

Het minste bericht was de regering Een duidelijk moratorium op certificering van nieuwe games, die in augustus van kracht lijkt te zijn. De regering heeft geen enkele vorm van afsluiting of verbod aangekondigd, ontwikkelaars zijn net begonnen opgemerkt in september Dat de organisatoren twee maanden voorbij waren gegaan zonder goedkeuringen te geven, die meestal in een maandelijkse aankondiging werden gegeven.

“We zullen zien na deze bètatest”, vertelde Aaron Deng, vice-president van Bathia, eerder deze maand aan Polygon. Super Buckyballs Championship Deze week heeft nog een bètatest afgesloten (voor een klant die al gecertificeerd is op Steam), en de game – die vier jaar in ontwikkeling is geweest – is nu klaar om vroeg te lanceren, zei Deng.

“Ik hoop dat we deze certificering in januari kunnen krijgen”, zei Ding. Pathea heeft al certificering aangevraagd en doet dat in maart 2021. “Daarom streven we ernaar om de service vroeg, gratis, misschien in maart of april te lanceren” van volgend jaar.

inhoud in super buckyballs kampioenschap, Het speelt zich af in een soort cyberpunkwereld waar sportsterren krachtige lichaamsaanpassingen hebben, en het lijkt niet in strijd te zijn met China’s lange lijst van taboes en vereisten. (Een van hen: videogames moeten er zijn Gehele reeks waarden, “volgens een bericht in de South China Morning Post eind september.) In het spel nemen spelers deel aan een voetbalachtige sport, tussen teams van drie of vier, waarbij het doel is om te gooien, stompen, uitwijken , schop of sla de bal naar het doel van de tegenstander.

READ  'Jats hebben geen hersens, kunnen Bengalen niet evenaren', zegt de premier van Tripura

Wat onderscheidt? Super Buckyballs Championship Het is de gelaagde gameplay die je krijgt van 13 atleten in de klas die ook unieke superheld-achtige vaardigheden hebben. spelen, zoals Rocket League, bevat veel verticaliteit, waarbij spelers veel springen en zweven om een ​​schot te maken of een betere hoek te krijgen om te scoren. Deze laatste tweet en een clip van 20 seconden van Pathea geven een voorbeeld:

Hoewel persoonlijkheden niet worden toegewezen aan posities, zoals in het voetbal, hebben sommige eigenschappen die ze geschikter maken voor verdediging of scoren. Iedereen kan echter de bal rollen, die in het spel bijna de lengte van het personage is, en alle spelers kunnen op het doel schieten. Schoten kunnen vooraf worden geladen, wat betekent dat spelers eenmalige of luchtaanvallen kunnen coördineren wanneer de pass in het midden is. Het kan ook worden onderbroken, zodat spelers kunnen improviseren en faken om de verdediging in balans te houden. Met teams van drie of vier is er voldoende open ruimte om te exploiteren; Het doelwit is meestal onbeschermd, zoals: Super Buckyballs Championship, Leuk vinden Rocket LeagueHij heeft geen vaste keeper.

De studio was onder de indruk van het snelle begrip van nieuwe spelers van de krachtige fysica van het spel, de unieke vaardigheden voor personages en de aanpassing aan de basisprincipes van winnen, aldus Chris Su, Director of Publicity en Community Manager bij Bathia. Pathea heeft op zijn beurt de game aangepast om de gameplay op hoog niveau te ondersteunen die fans onafhankelijk hebben ontwikkeld.

Voorbeeld: Het Bai-personage is een personage met meerdere niveaus, met opzet bedoeld om gemakkelijk te besturen te zijn voor nieuwe spelers. Het einde is een soort offensief schot van het type “donderslag”, bedoeld om verdedigers van de tegenstander in verwarring te brengen. Het bleek dat spelers de ultieme Pai-methode gebruikten om de bal uit hun gebied te trappen, als verdedigingstactiek, dus voor de nieuwste bèta voegde Pathea een manier toe om de ultieme Pai overal neer te schieten. (Voorheen was het doel beperkt tot het overeenkomstige doel).

READ  Gpk legt uit dat de focus verschuift van de Dota 2-obsessie

Dit betekent dat “mensen op hoog niveau waarschijnlijk niet op doel zullen schieten, en ze kunnen het gebruiken om de bal naar een teamgenoot te spelen”, zei Su, “zoals het creëren van een gebogen pass. … We zijn altijd open voor hoe mensen hun capaciteiten gebruiken [this] Het was oorspronkelijk ontworpen als een offensief vermogen.”

Super Buckyballs Championship Het is niet alleen een multiplayer-game. In de zomer is er een modus voor één speler toegevoegd aan de Steam-demo, waarin spelers een team bouwen, personages rekruteren en ontwikkelen in de loop van verschillende wedstrijden. Eigenschappen zoals snelheid, kracht en uithoudingsvermogen zullen toenemen en spelers zullen ook speciale vaardigheden ontgrendelen. Natuurlijk zal de concurrentie als reactie daarop sterker worden; Su zei dat de ontwikkelaars de AI van de game hebben gebouwd om de technieken te evenaren en aan te vullen die spelers tot nu toe hebben gedemonstreerd in bètatests en demo’s.

“We hebben een aantal soorten machine learning” om AI te helpen ontwikkelen, zei Ding. “Weet je, we spelen het spel elke dag veel, en onze AI zal leren hoe ons ontwikkelingsteam het spel speelt.”

Super Buckyballs Championship Ding zei dat het al bijna vier jaar in ontwikkeling was en voortkwam uit eerder werk, Planetaire ontdekkingsreizigers. In dat spel kunnen spelers hun eigen robots, voertuigen en wapens bouwen, en sommige gebruikers hebben bots gemaakt die een balspel in voetbalstijl kunnen spelen. Dus dachten we: “Misschien kunnen we gewoon één game maken waarin elke speler zijn eigen bot kan maken en samen kan vechten”, zei Ding. In vijf jaar van ontwikkeling hebben Pathea-ontwerpers hun aanpak verfijnd om de gameplay praktischer en boeiender te maken. spelers in wedstrijden en vooruitgang in hun persoonlijkheid in plaats van dingen te bouwen.

READ  Nemo's beste zaad, Blanca, vecht tegen 's werelds beste JP in spannende Street Fighter 6-wedstrijden van het hoogste niveau

Omdat periodieke raket-Maak kennis met-Let op en kijk Ter vergelijking: Pathea weet dat spelers een gevechtspas en gelaagde inhoud verwachten, die ongeveer een jaar geleden werd geïntroduceerd in het langlopende voorseizoen dat leidde tot Super Buckyballs Championshipvolledige uitgave. Pathea-spellen blijven zich herhalen Super Buckyballs Championship Omdat het in afwachting is van certificering door de Chinese overheid, maar de studio duidelijk graag wil dat het werk in de volgende fase wordt gelanceerd, om een ​​groter en nieuwer publiek aan te trekken en om nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden te initiëren.

Als het vroeg wordt gelanceerd, Super Buckyballs Championship Het zal beschikbaar zijn via Steam en de Epic Games Store. Pathea heeft nog geen volledige releasedatum of -venster in gedachten, maar als dat zo is, Super Buckyballs Championship Het wordt ook gelanceerd op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *