Met deze Red Dead Redemption 2-mod kun je je eigen hond hebben

Een van de meest hartverscheurende dingen aan Red Dead Redemption 2 is niet het einde, het is het feit dat je naar zoveel geweldige honden kunt kijken en nooit iets hebt om jezelf te noemen. Deze situatie is onhoudbaar, zoals ik durf, en nu is er een westerse game-mod die de speler en honden terugbrengt naar hun normale relatie.

Shtivi’s Dog Companion is precies wat het zegt, en meer. Je krijgt niet zomaar een Hond, je mag het hebben Welke Een hond in Red Dead Redemption 2. Als je puppy’s met de naam Rufus en Cain opneemt, zijn er vijftien verschillende soorten honden die voorkomen in Red Dead Redemption 2, en als Dog Companion is geïnstalleerd, kun je met elk van hen bevriend raken. De instructies zijn vrij eenvoudig: zoek een hond die je leuk vindt en aai hem, en selecteer vervolgens de nieuwe “bond”-prompt. Daarna zal de hound je vergezellen op je avonturen van New Austin tot Van Horn.

De mod voegt een verrassend aantal hondspecifieke gedragingen toe aan Red Dead Redemption 2, waardoor je nogal wat opties hebt terwijl je er een bij je hebt. Ze zullen gaan zitten en op je wachten als je daarom wordt gevraagd, en als je een gebouw binnengaat, zullen ze buiten op je wachten. Ze zullen je helpen in gevechten, roofdieren aanvallen die te dichtbij komen, of iedereen met wie je ruzie hebt.

Gezelschapshonden kunnen ook helpen bij het jagen. Ze kunnen wilddieren op geur volgen, en als je een prooi neerschiet, zal je hond naar het lijk rennen en beginnen te blaffen om je te helpen het te lokaliseren. Dit is belangrijk, omdat je het hart van je hond alleen kunt vullen (een andere nieuwe functie toegevoegd in de mod) met vlees dat je van roofdieren hebt verzameld.

READ  Geweldige momenten in pc-gaming: bereik de Quantum Moon in Outer Wilds

Dog Companion bevat ook volledige in-game tutorials over hoe je met je hond kunt omgaan en hem optimaal kunt gebruiken. Je zult het fluiten willen oefenen, want zo noem je je hond, maar het heeft een bereik dat je hond je buiten zijn bereik niet kan horen.

Kijk hoe deze brave jongen zijn meester redt van een gevecht met een wolf:

Als je een absoluut beest bent, kun je ook op elk moment een hondenmaatje eruit schoppen. Maar niemand zal deze optie gebruiken, daar zijn we vrij zeker van.

ga naar Nexus Mods Dog Companion downloaden. Je hebt ook nodig ScripthookRDR2 van AB Geïnstalleerd, naast de .asi-lader. Zodra de installatie is voltooid, kopieert u eenvoudig de DogCompanion.asi en de map met de naam DogCompanion naar de map Red Dead Redemption 2. Niets groters dan dat.

We hebben al gemerkt hoe mods de wereld van Red Dead Redemption 2 meeslepender maken, en het hebben van honden waarmee je vrienden kunt zijn, gaat een heel eind in de richting van dat doel.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Red Dead Redemption 2 mod stelt je in staat om je eigen hond te hebben”, “type”: “news”, “category”: “red-dead” -redemption-2 “},” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Rockstar Games “,” genre “:” RPG “,” title “:” Red Dead Redemption 2 “,” Soorten “:[“RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Crayta, de exclusieve spelmaker voor Stadia, krijgt een pc-versie

Crayta, een engine voor het uitvoeren en maken van eigen games, laat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *